Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie czy duzo jest zabawy z swapem silnika w e46 z silnika 320d M47 [136km] na silnik 320d M47N [150km]?

co trzeba zmienić/wymienić przy swapie?

czy półosie i wszystkie uchwyty pasują itd?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
a co mają półosie do swapa bo nie czaje ?? mocowanie na łąpy to samo... jak już swapa robić to polecam na M57n
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

mam nadzieję że koledze nie chodzi o półosie przednie :)

a tak na serio... Ciężko jest znaleźć fajny M57N z osprzętem w dobrym stanie i w miarę fajne pieniądze. Sam szukałem i niewiele znalazłem. Poza tym z 2 na 3 litry robi się już dużo zabawy, bo musimy już lecieć z całym układem napędowym. Jeżeli ktoś gdzieś widział M57N warto uwagi to niech podrzuci. Szczerze sam jestem zainteresowany. No ale potrzeba chyba silnik+osprzęt+skrzynia+wał+dyfer+półosie?+zegary, (coś jeszcze?). Naprawdę chyba już nie opłaca się sprzedawać e46 w dobrym stanie, lepiej zostawić w rodzinie lub wsadzić nowe serducho i cieszyć się jak dzieciak :)

PS: Zrób program na M47 i będziesz miał lepiej niż M47N (oczywiście w serii)

Opublikowano
raczej gra nie warta świeczki. M47N niestety dużo lepszy nie jest. a nawet jeszcze droższy w naprawie.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda