Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano
Dołożysz sobie wielofunkcję z działu zrób to sam i będzie :cool2: Bezawaryjności :D

A tak dokladnie to co masz na mysli :?:

od zawsze na zawsze BMW:)
Opublikowano (edytowane)
No tak nie ukrywam ze juz o tym myslalem tylko ciezko cos konkretnego trafic z poducha a wolal bym trojramienna Edytowane przez mewa86
Opublikowano
Każdy lubi co innego. Dla mnie klasyczna jest super. Trójramienna bardziej mi pasuje do coupe. Ale tak czy siak to bez wielofunkcji wygląda tak jakby zapomnieli dołożyć i widać, że czegoś brak w kierownicy. Ale pomalutku ogarniesz sobie wszystko :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
z "truj" ramienną nie ryzykowałbym, można się zatruć :D

zatruc a niby czym :?:

Opublikowano
napisałeś słowo "truj" czyli pochodna truć trucizna etc.

Co innego gdybyś napisał trój ramienna. Kolega zwrócił Ci uwagę na rażący błąd ortograficzny :D

no ok popelnilem blad :duh: ale wiadomo o co chodzi :lol: a nie kazdy jest idealny

Opublikowano

Teraz już nie popełnisz :)

Co do kiery jeśli nie jest zniszczona to ja bym nie wymieniał. Sam mam taką i źle nie jest. Jak kupowałem auto to się przeraziłem, że jest wielka jak w polonezie.

Opublikowano (edytowane)

No postaram sie :D

To tak samo ja mialem ze troszeczke zadurza jest taka poliftowa byla by lepsza ale nic na razie jast jaka jest

Edytowane przez mewa86
Opublikowano
Jedna truje, druga zadurza... :mad2:
Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano
ale sie uczepili:) a morze jakies opinie na temat auta co :D :D
Opublikowano (edytowane)
jaja sobie robie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cool2: :cool2: :cool2: Edytowane przez mewa86
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Samochód bardzo fajny :cool2: Co prawda wolę ciemniejsze kolorki. Fajne fele , środek też spoczko, a z kierownicą to sam myślałem czy sobie do wlasnej e46 wstawic ale stwierdzilem ,ze zostawie serie
Opublikowano
umnie tez tak przynajmniej na razie zostanie :D