Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem jak w automacie, ale ja mam manual i stwierdzam, ze dwa pierwsze przełożenia są baaardzo krótkie, a i przyspieszamnie na nich jest marne...no ale to nie jest ścigacz:)

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czesc!!! mam 525 tds z 1992 roku nie dawno nabyłem i powiem ci przyspieszenie ma jak dla mnie bardzo dobre. Na dwójce może pójsc do 70 km/h oczywiście, obroty ma około 4 nawet 4,5. Ale z przyspieszania jestem zadowolony nie wiem o automacie namiast, ale mi się wydaje że nie będziesz miał takich osiągów!!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
TDS ciagnie calkiem niezle, nie jest to rakieta ale przy sprawnym silniku i osprzecie naprawde potrafi szybko jechac :8)

Bylo: E32 735iA, E36 325TDS, E34 525iA

Jest: E39 523iA, E46 330d

Opublikowano
TDS ciagnie calkiem niezle, nie jest to rakieta ale przy sprawnym silniku i osprzecie naprawde potrafi szybko jechac :8)

Ciągnie ciągnie i to nieżle :lol: nie mam żednego problemu, na skrzyżowaniu i na światłach no problem wszyscy daleko z tyłu (tylko nie robię tego zawsze tylko wtedy gdy trzea) bardzo dobrze przyspesza jest bardzo zadowolony, niedawno nabyłem to pprawda ale jest :dance: !!! Wygodny duży to co zawsze chciałem!!!! Pozdrawiam

Opublikowano
Jedz do Diagtronika na program to zobaczysz jak to lata po modzie :twisted: Ja od dzis juz mam i auta nie poznalem :8)

Opublikowano
Jedz do Diagtronika na program to zobaczysz jak to lata po modzie :twisted: Ja od dzis juz mam i auta nie poznalem :8)

Po jakiej modzie???? A ile trzea zapłacić za Diagtronika???

Opublikowano
zobacz moj temat "streetfighter 325 tds tuning" tam masz wykresik i wszystko opisane :8)