Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM E 30 konieczna wymiana świateł mijania, zamiast soczewki chcę założyć zwykłe lampy mijania(mało kaski), czy będą pasowały w te ramki, czy trezeba coś przerabiać.

pozdrawiam.

WANTED
Opublikowano
Musisz kupic kompletne z ramkami metalowymi - przy soczewce masz plastikowe.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Krupek,

czy nie zastanawiałeś się, żeby kupić tylko nowe wkłady soczewek, ale zostawić stare klosze :?: (odświeżając je przez wypolerowanie "szkła" i ostrożne wyczyszczenie drugiego lustra otaczającego "lupę").

Bo soczewek szkoda...

Elipsoidalny reflektor mijania w BMW jest świetny wśród "żarówkowców" :cool2: Niby ma małą średnicę, ale genialna sztuczka z wielokrotnym odbiciem światła i powiększaniem promienia "lupą", pozwala mu powalać skutecznością większość nawet dość dużych reflektorów H4 ze standardowymi lustrami.

Montując zwykłe reflektory będziesz mieć efekt jak w Fiacie 125p.

Na długich rewelacja :cool2: ale na krótkich...

Widzę ciemność :!: Ciemność widzę :!:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

zgadza się tyle że nawet za same wkłady w firmie POLCAR chcą 200 zł

za sztukę

ale już spoko kupiłem dzisiaj używane ale sprawdzone całe leflektory 200 zł stan b. dobry kupiłem też żarówki pholips blue coś tam i świeci git

pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi. :dance:

WANTED