Skocz do zawartości

odpalanie w niskich temperaturach 320d Pytanie.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiatam mam od niedawna bmw e46 136km i jestem ciekaw dlaczego jak jest na dworze =+2 , 0 czy -3 stopnie, to gdy odpalam samochód to załącza sie dzwięk "piiiiiii" i mruga mi wskażnik temperatury zewnętrznej ?? Lecz gdy jest temperatura na dworze np + 10 czy inna to takich objaw nie ma.. o co w tym chodzi?? Proszę o odpowiedź.
Opublikowano

Tak ma być, sygnał dźwiękowy sygnalizuje Ci, że temperatura jest niska i może być np. ślisko :)

To piiiiiii jest od plus 3.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
ostrzeżenie o oblodzeniu. W dość duzej ilości aut występuje jakaś ikonka albo piknięcie. Dobre i pożyteczne jak jedziesz i zmienia się temperatura, piknie ci że temp. np. spadła do niskiej wartości i może się pojawić szklanka na drodze o której byś nawet nie wiedział bo godzine wczesniej było +5.
szukam