Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam otoz ostatnio zauwazylem ze tylnie kola dosc dziwnie wygladaja. Mianowiecie oby 2 kola sa skierowane na zewnatrz, sa pod lekkim katem. Czy to tak musi byc czy mam jakis powazny problrm.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak mi sprężyna pękła to auto stało niżej , nie miało to żadnego wpływu na kąt pochylenia koła. Jedz na geometrie i ustawienie kątów .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak kupiłem swoją e46 miała pękniętą sprężynę i z obu tylnych opon po wewnętrznej stronie wychodziły druty, więc ma to wpływ na pochylenie koła.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
nie wiem co masz na mysli ze masz za bardzo wychylone kola w bmw tak jest ze kola sa troche odchylone zeby autko lapalo lepiej zakrety bo naped tylni ktos mi mowil o tym ostatnio ale nie zaduzo zapamietalem z tego moje tez sa lekko odchylone a zbieznosc ustawiona perfekt chyba tak ma byc, nie wiem jak zest u ciebie ile to jest odchylone najlepiej fotke zapodaj