Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z DSC wczoraj chodziło wszystko pieknie tzn byla włączona nie swiecul sie trójkąt ani na pomarańczowo reczny. Dzisiaj rano odpalilem auto jak wyszedłem z psem żeby rozgrzać pies mi się wbił do auta nie wiem czy ona cos nacisnela czy jak ale teraz jest kpletnie wyłączona DSC I nie wiem o co kaman:/ Nie idzie włączyć przyciskiem nic ani jak zgasze i zapale auto nadal wyłączona . Cooo jest ? Jakieś pomysły? Bo rzuca [BAD] niemiłosiernie
Opublikowano
Ostrożnie z gazem kolego ;) da się jeździć i bez dsc ale wracając do problemu podepnij inpe jeśli dysponujesz i będzie wszystko jasne a przynajmniej będzie wiadomo coś więcej
Opublikowano
No i niestety rozebrałem guziczek. Ok.. w jakimś momencie przylozylem metal i zrobila sie zwarka :cool2: także teraz nie mam ABSu DSC ani licznika :norty: :norty: :norty: :norty: aaa i swieci sie ciagle kontrolka recznego na czerwono :D jutro sprawdzam czy bezpieczniki poszly czy cos dalej..
Opublikowano

Wszystko naprawione :) Bezpiecznik wysiadł, ABS działa DSC działa, ręczny się nie świeci. Licznik tez dziala. Pomogła również rozbiórka przycisku na części pierwsze i ponowne go złożenie. Przycisk działa itd :)

Dziękuję, temat można zamknąć :)