Skocz do zawartości

Brak Pracy komputera i radia. Pomocy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Problem z BMW.

Ładowałem sobie akumulator od wczoraj w ciepłym przyjemnym pomieszczeniu, dzisiaj jakoś koło godziny 16 zakładam juz naładowany akumulator do auta i tu taki psikus iż auto mogę odpalić włączyć nawiew lecz zegary wszystkie Leżą i komputer sie nie włącza. Do tego mam radio z nawigacją tą małą i tylko mogę słuchać radia i nic sie nie wyświetla na wyświetlaczu lecz od sam sie Podświetla.

Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki są dobre klemy dobrze sie trzymają nie ma nic zaśniedziałe.

Proszę o szybką pomoc ponieważ potrzezbuję na jutro auto.

Opublikowano

U mnie jak jest zimno to sie zawiesza radio. Tez mam z ta mala monochromatyczna nawigacja i slychac tylko jak radio gra.

Po jakims czasie wraca do normy.

Opublikowano

Niestety dalej żadnej reakcji. Sprawdziłem Bezpieczniki Wszystkie chyba jakie mogły być w aucie, Klemy poprzecierałem oczyściłem. Nawet sprawdziłem złącze od stacyjki.

Jednym z mankamentów o którym nie wspomniałem co mi sie działo wcześniej była zła praca Przycisku BC ponieważ nie mogłem w pewnym momencie przełączać komputera. ale jak sie auto nagrzało tak solidnie to wracała mi ta funkcja.

z czym to moze być związane i w jaki sposób można to zweryfikować?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
kolego jak dojdziesz o co chodzi z tym radiem to daj znac u mnie taki sam problem tylko sie zaswieca i dziala tylko przycisk go wyciagania kasety napisz na pw jak cos znajdziesz ja zayczynam z tym walke od wtorku bo teraz mnie nie ma, najpierw przeloze moje radio do wujka przed lifta i zobacze czy bedzie dzialac jak to nie pomoze to cos z kablami bedzie chyba i jeszcze na kompie sprawdze