Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio po wymianie pompy wody temperatura jest na 2 kresce czyli 60 a wczesniej było na środku prawie co jest ;/

dodam ze ten termostat od erg odpinałem i wypadł mi środek z niego ale raczej dobrze go złożyłem sam nie wiem czy to może być przyczyna nie dogrzania ?? jak tak to prosił bym scheamt jak go złożyć inaczej tzn co pokolei w niego włożyć dodam ze przepuszał jak w niego dmuchałem

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kurde po co się bierzesz za takie rzeczy???

termostat od erg odpinałem i wypadł mi środek z niego

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To tak jak gumkę-jak nie umiesz to nie zakładaj na ............ :mrgreen:

Bo i tak pęknie :lol:

jak tak to prosił bym scheamt jak go złożyć inaczej tzn co pokolei w niego włożyć dodam ze przepuszał jak w niego dmuchałem

To musisz sam popróbować :norty: Hmmm dmuchałeś w niego :?: :shock:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

hehe nie no 1 tłoczek potem spręzyka ?? i 2 tłoczek czy 1 tłoczek 2 tłoczek i spręzynka :P ?? nie mozna go dogrzać może zapowietrzony układ ?

http://www.bmwland.co.uk/forums/viewtopic.php?f=1&t=118248 dobrze złożony to możę ten główny padł ;/ ale ten tez bo jak dmucham to słomka ;D

Obejrzyj Moje BMW

Opublikowano
termostat erg mam walnięty puszcza powietrze trzeba nowy bhr :P ale czy odrazu kupić ten główny nowy ??? czy pierszo ten ?

Obejrzyj Moje BMW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czy pierszo ten ?

Ale o chodzi :mrgreen:

czy odrazu kupić ten główny nowy ???

W ogóle jesteś bezmyślny!!!Wymieniłeś płyn,a teraz będziesz wymieniał główny termostat!!!

Pomyśl tą odrobiną co masz w głowie-jeżeli masz jeszcze czym,bo śmiem w to wątpić.

I nie pisz więcej tych bzdur.Żarty żartami,ale krew mnie zaraz zaleje!!!

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
można spuścić w chłodnicy jest kranik :D :D

Obejrzyj Moje BMW