Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Nikt mi konkretnie nie może powiedzieć więc może tu ?? mam do wymiany jedna tuleje pływającą (tył) czy muszę koniecznie ustawić zbieżność ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koniecznie to może nie ale jak nie będzie dobrze to na wiosnę oponę wyrzucisz do kosza. Inna sprawa, że przy napędzie na tył możesz miec niekontrolowane tańce tyłu.
Opublikowano

Witam!

Zbieżność być może nie ulegnie zmianie, natomiast pochylenie koła na pewno trzeba będzie ustawić.

P.S A tak przy okazji ustawiania geometrii to i zbieżność można sprawdzić i ewentualnie skorygować.

Potrzebujesz klucza do blokowania wału korbowego M47 / M47N... mam taki! NOWA CENA 120zł!

Amsoil AFL + Archoil AR9200

Opublikowano
ok dzięki za szybką odpowiedz !!! :) Oponę właśnie jedną zjadło od wewnątrz prawa strona byłem na szarpakach to jedna tuleja pływająca lekkie luzy hmmm... ustawie pochylenie itp. to za miecha znowu jakaś tuleja będzie miała luzy i znowu ustawiać może wszystkie od razu wymieniać?? od kupna 2.5 roku z tyłem nic nie robiłem i już sam nie wiem co robić :/ POZDRAWIAM !!!!!