Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takowy problem pod ksenonem znajduje się urządzenie które wysuwa dysze i do niego jest wciśnięta rurka która doprowadza wode, niestety wtyk który trzyma rurkę spękał i nie trzyma rurki bo był plastikowy mechanicznie działa wsuwa i wysuwa dysze jak nazywa się to nieurządzone i czy ma ktoś manuala żeby wymontować ksenon nie mogę znaleźć na forum lub wymontować sam ten wysuwni k czy jak go nazwać zna ktoś cenę tej części.
Opublikowano
Dzięki jeszcze jedno żeby wymontować go muszę ściągać zderzak udało misie zdemontować blendę pod lampą wyciągnąłem cały dolot i jest trochę więcej miejsca dwie śruby z góry i pomiędzy lampa a gilem widzę jeszcze śrubkę i jak wyciagne migacz nie widzę czy tam gdzieś jest jakaś śrubka jakiś manual fotki ma ktoś coś by sie przydał nie chce niczego połamać :)P manuala do dysz mam a ma ktoś do świateł jak zdemontowac cala lampe
Opublikowano
Najlepiej wyjąć blendę pod lampą, potem kierunkowskaz i na koniec cały reflektor (4 śruby o ile dobrze pamiętam) bez zdejmowania zderzaka oczywiście. Potem mamy idealny dostęp do spryskiwacza :D
Opublikowano
Ja, jak zmieniałem przetwornice xenonu to nie musiałem wyjmować całkowicie tej listwy pod lampą, wystarczyło trochę odchylić i już, płyn do spryskoli wyleciał i tyle ;) lampa jest na 4 śrubki.
Blachary Mam Was
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Wiec tak Listwa pod lampom do demontażu migacz też lampa siedzi na 4 śrubach klucz nasadowy z długą końcówką do tego spryskiwacz przy zamówieniu trzeba podać lewy czy prawy Pan na allegro powiedział ze to obojętne gówno prawda to nie jest obojętne da się go łatwo przerobić z prawego na lewy i z lewego na prawy ale to ma znaczenie koszt nowej części to 199 zł oryginał.Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii