Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś przeglądam oferty na allegro..

poszukuje kierownicy M-pakietowej do swojego samochodu z poduszką ... bo mam zwykłą,

i aż oczy przecieram jak to przeczytałem, że ktoś robi coś takiego...

http://allegro.pl/bmw-e90-e87-m-pakiet-m-pakiet-poduszka-kierowcy-i2762245708.html

a tu gotowa

http://allegro.pl/bmw-e90-e87-m-pakiet-m-pakiet-poduszka-kierowcy-i2744817286.html

teraz to się po prostu boje kupić jakąś z allegro... muszę jechać do ASO,

bo nie wierzę, że ktoś to składa tak jak ori... a pewnie są zrobione z zewnątrz tak żeby nie można było poznać...

a nie chce, w razie czego żeby mi łeb urwała chińska petarda z poduszki... :mad2:

Co o tym sądzicie? spotkał się ktoś z poduszką po regeneracji?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No w Polsce to wszystko wydrutują.

Znajdź poduszkę z pewnego źródła najlepiej,żebyś widział auto z którego pochodzi bo w ASO to będzie majątek.

Opublikowano
... najlepiej,żebyś widział auto z którego pochodzi...

Dobre :D a jeszcze lepiej jakbys wskazal chlopakom auto z jakiego chcesz te poduszku :mrgreen:

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Teraz to jestem ciekawy jak jest to popularne... Jak często handlarze zakładają coś takiego do wszystkich bezwypadkow z Allegro... Ile aut jest tak naprawionych... Oby nikt się na coś takiego nie natknąl bo nie wiem jak to zadziała jak będzie potrzebne.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tym od razu powinien zainteresować się jakiś urząd i wprowadzić zakaz sprzedaży takich przedmiotów.

Poduszka to mega precyzyjne urządzenie czas jego otwarcia to ok 30 milisekund a kto wie jak zadziała to regenerowane gówno i z jaką siłą. Duże prawdopodobieństwo,że zamiast nam pomóc to zrobi krzywdę. Masakra ludzie to mają pomysły.

Opublikowano

Już to jeden urząd zrobił i to nie byle jaki, bo sama Unia Europejska w Dyrektywie 70/156/EWG. Polskie ustawodawstwo również musiało na nią zareagować, i też to zrobiło - Dziennik Ustaw Nr 201, Poz. 1666 i 1667.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ale jak znam zycie to przepis jest martwy a i tak sporo osób kupuje te poduszki po pseudoregeneracji

i to nie tylko handlarzy :duh: :duh: :duh:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzebuje temat, bo dopiero (w końcu) zakupiłem sportową kierownicę dokładnie taką, jaką chciałem.

Pozostaje temat poduszki.. cena nowej w ASO yghm nie dziwi.

"nowe" na allegro ciężko powiedzieć czy są nowe -nikt nie daje pisemnej gwarancji.

A z używanymi? boje się, że trafie na ładną po regeneracji.. a nie chcę głupio zginąć.

Gdzie kupowaliście swoje airbagi? jest jakieś pewne źródło (nie ASO)?