Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy,

jeśli założyłem temat w nieodpowiednim dziale najmocniej przepraszam i z góry proszę moderatora o jego przeniesienie.

Dokonałem zakupienia interfejsu ze strony viaken - ----> tutaj interfejs: http://viaken.pl/pl/diagnoza-bmw/interfejs-diagnostyczny-bmw-inpaadsgt1disediabas-z-kablem-obd2-oraz-kablem-bmw.html

Zainstalowałem inpę którą znalazłem - znalazłem aż 3 wersje :/ (na marginesie błąd występuje na każdej z nich). Proces instalacji przebiegał nieco inaczej niż w przypadku instalacji krok po kroku opisanej przez nerwusa ale to chyba z uwagi na nowszą wersję - tutaj to czym się posiłkowałem przy instalacji http://Problem wygląda następująco:. Problem wygląda następująco:

podłączyłem interfejs do autka

podłączyłem interfejs do komputera

uruchomiłem komputer

uruchomiłem inpę

w inpie wszystkie "oczka" świeciły na czarno - bateria i zapłon

Dodam jeszcze że chce zdiagnozować 3 autka - 2 x e36 i raz e46

Niestety po wybraniu modelu autka oraz poduszki powietrznej otrzymuję następującą informację:

INPALOAD

Error compiling script file!

W żaden sposób nie mogę tego problemu przeskoczyć. Czy jest ktoś w stanie umieścić albo posiada działającą inpę, ewentualnie wie jak problem rozwiązać?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

podłacze sie pod temat mam dokładnie problem taki jak opisał kolega zakładajacy temat

chodzi o model e46 2001 320d silnik m47

czy ktoś może pomoc nie wiem czy trzeba wgrać wymienić jakieś pliki gdzie je znaleźć itp informatyka to nie mój konik

z góry dziękuje