Skocz do zawartości

e46 330xd kierunki z długimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojawiła się dziwna anomalia w mojej buni. Podczas włączania kierunków zapalają się światła drogowe (długie). Co to może być? podejrzewam przełącznik ale może się mylę. Może ktoś z was miał taki przypadek?????
Opublikowano
widziałem coś takiego w e90 :P gasząc długie uruchamiały się kierunki :D obstawiam manetke. Można ją rozebrać i obejrzeć co tam sie dzieje. Jak nic nie wymyślisz to albo z kimś podmień albo kup inną sprawną.
szukam
Opublikowano
  • Autor
widziałem coś takiego w e90 :P gasząc długie uruchamiały się kierunki :D obstawiam manetke. Można ją rozebrać i obejrzeć co tam sie dzieje. Jak nic nie wymyślisz to albo z kimś podmień albo kup inną sprawną.

Tak tez i mi się zdaje ale może jeszcze jest jakiś inny powód takiej wariacji

Opublikowano
Ja się spotkałem z tym, że włączając kierunki włączały się długie:D Winna jak zwykle manetka :)
Blachary Mam Was
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Dzięki wszystkim za pomoc. Okazało się że manetka
Opublikowano
  • Autor
Po wymianie manetki dobrze było do trzeciego skrzyżowania. Co prawda wymieniłem na używaną ale ten sam problem w dwóch manetkach??? Ludzie podpowiedzcie co to może być bo głupi jestem. Gdzie szukać przyczyny tej anomalii. Jest moment że wszystko jest dobrze, kierunki i długie nie świecą razem. Denerwuje mnie to bo jak chcę skręcić na skrzyżowaniu to kierowcom świece po oczach długimi. Pomocy.....