Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pytam kolejny raz jak czlowiek czy ktos wie jak powinno byc z ta odma??wciaga mi powietrze do niej,kolejna zecz jaka zauwazylem to jak stoje na postoju i zaczne pompowac chamulcem to silnik zaczyna przerywac i to tak przerywa jak wczesniej kiedys mialem walnieta odme to tak wlasnie przerywal sobie na postoju.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam kolegow. Musze wrucic do tematu z tego wzgledu ze teraz zaczol sie mulic na gazie rowniez..z beznyna nic nie robilem bo i tak sie na gazie jezdzi dlatego dalem spokoj,ale teraz na gazie zaczol, najgorzej jak zimny jest..co to moze byc kurcze?po wyplacie jade n a kompa,zastanawia mnie ta odma bo przez nia wciaga mi powietrze i mam zamowiona ale facet jeszcze mi nie przyslal..tylko ze wczesniej ta odma nie miala wplywu bo ladnie ciagnela na gazie..wiec to odpada,filtr powietrza czysciutki a d gazu zmienilem filtry wczoraj.. co jeszcze moze byc??
Opublikowano
kurcze tez tak myslalem..sprunuje pierw odme zmienic no bo jak mowilem ciagnie lewe a potem zobacze co dalej...momentami kopa dostaje a momentami muuuul