Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Forum jest do zadawania pytań oczywiście, ale funkcja szukaj też do czegoś służy :wink:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Do tego pewnie potrzebujesz DIS-a ale jesli nie wiesz co i jak to lepiej jak ktoś ci to zrobi bo zabawa tymi programami już źle się konczyła dla wielu
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Ten kabel będzie dobry do inpa?? bo na aukcji pisze ze Współpracuje z programem Carsoft 6.1.4

Kolego poszukaj kabelka od KOLEGÓW z forum , są tutaj tacy co sprzedają , bedziesz miał pewny kabel , te z E-VOLT są tragiczne , poczytaj wypowiedzi na forum ,

Opublikowano
Ja już tydzień latam po wszystkich forach wyczytałem ze nerwus ma dobry sprzęt sprawdzony i działa na pewno bez problemu. Ale z tego co wyczytałem już nie sprzedaje. Proszę o pomoc i namiary na kogoś od kogo można taki kabel kupić nie interesuje mnie chińszczyzna tylko nasze polskie samoróbki sprawdzone przez użytkowników forum, taki na com-a. Taki kiedyś miałem tylko już nie pamiętam skąd bo załatwiał go mój wspólnik a teraz on wyjechał i kabel przepadł. Był to taki kabel na którym znajdowała się taka czarna skrzynka na której był przełącznik i do tego dwie końcówki okrągła i obd. kabel śmigał razem z disem i inpą.
Opublikowano
Ja już tydzień latam po wszystkich forach wyczytałem ze nerwus ma dobry sprzęt sprawdzony i działa na pewno bez problemu. Ale z tego co wyczytałem już nie sprzedaje. Proszę o pomoc i namiary na kogoś od kogo można taki kabel kupić nie interesuje mnie chińszczyzna tylko nasze polskie samoróbki sprawdzone przez użytkowników forum, taki na com-a. Taki kiedyś miałem tylko już nie pamiętam skąd bo załatwiał go mój wspólnik a teraz on wyjechał i kabel przepadł. Był to taki kabel na którym znajdowała się taka czarna skrzynka na której był przełącznik i do tego dwie końcówki okrągła i obd. kabel śmigał razem z disem i inpą.

zgłoś się do CAPAZa z forum

Opublikowano

Witam, sprzedałem wiele interfejsów i nie miałem żadnej reklamacji, z tego forum sporo osób kupiło i bardzo bym prosił o wyrażenie swojej opini.

Działa bez problemowo z modelami E30 E31 E32 E34 E36 E38 E39 i E46. Sam osobiście zajmuję się diagnozą, kodowaniem itd i do wszystkiego używam swojego sprzętu.

mam nadzieję że moja wypowiedź nie zostanie uznana za reklame i nikt nie skasuję.

Pozdrawiam

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja nabyłem właśnie do swojego e39 1998r , niedawno nowy interfejs z przejściówką z okrągłego gniazda pod maską na obd2 na wejście usb do lapka. Smiga mi to z inpą znakomicie. Kabel dostaniesz z płytą CD na której będziesz miał co potrzeba.

Jakby ktos potrzebował ze sprawdzonego źródła to proszę:

http://allegro.pl/interfejs-bmw-inpa-wersja-pl-e36-e46-e39-e60-e90-i2812628609.html

jakby link wygasł to sprzedający to: inter-mac

• 1 miesiąc temu...