Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mozna sobie przejzec pod adresem:

http://www.mapet-tuning.com/forum/viewforum.php?f=38

Moim zdaniem to nie ma nawet co porownywac z tym forum. Musi chyba jeszcze troche wody uplynac w Wisle aby czyms zainteresowalo.

BTW na bannerach reklanowych na stronie www.trends.com.pl jest info ze BMW Trends Vol.#2 juz w kioskach od 2 lutego. Problem w tym ze wogole go nie widzialem. Pytalem sie w empikach tez jeszcze nie maja. Nie ze jakos specjalnie przepadam za tym pismem tylko z ciekawosci chce zobaczyc czy chlopcy poszli bardziej w kierunku "BMW Scene" czy tez "BMW Car" :D

Pozdr.

K.

================================================

Cokolwiek robisz zrób to dzisiaj bo jutro może być za poźno

• Moderatorzy
Opublikowano

Czy to forum konkurencyjne? Tak samo jak wiele innych dotyczących BMW... A czy lepsze/gorsze to już zależy wyłącznie od Was. :)

Co do terminowości wychodzenia BMW Trends to trochę słabo to wygląda. Pierwszy numer w kioskach pojawił się kilka dni później niż zapowiadano. Numer obecny miał być w sprzedaży 2 lutego a jeszcze 5 w Empikach i nastacjach Orlenu na stanie były stare numery... Miejmy nadzieję że treść wynagrodzi oczekiwanie :wink:

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Moim zdaniem to nie ma nawet co porownywac z tym forum. Musi chyba jeszcze troche wody uplynac w Wisle aby czyms zainteresowalo.

A moim zdaniem nie wypada krytykować na tym forum innego forum- jakie by ono nie było- to trochę to nie smaczne... :roll:

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano
moim zdaniem forum BMW TRENDS ma szanse sie rozwinac i jest przeznaczone raczej dla wlascicieli przerabiajacych swoje autka a to forum jest dal zwolennikow nudnych standartow,oryginalnych felg choc nie zawsze ladnych a jedyna dopuszczalna opcja przerobek sa biale kierunki z allegro i biale tylne lampy...
Opublikowano

A moim zdaniem nie wypada krytykować na tym forum innego forum- jakie by ono nie było- to trochę to nie smaczne... :roll:

popieram temat moze byc ale w celach informacyjnych ale bez "obgadywania"

Opublikowano
a to forum jest dal zwolennikow nudnych standartow,oryginalnych felg choc nie zawsze ladnych a jedyna dopuszczalna opcja przerobek sa biale kierunki z allegro i biale tylne lampy...

Co zes sie tak przyczepil tych bialych kierunkow i silnika 4.0 V8 :?: Juz drugi raz to dzis czytam, a w ciagu miesiaca juz to pisales ze 20 razy :? Juz znamy Twoja opinie na ten temat :|

Opublikowano
moim zdaniem forum BMW TRENDS ma szanse sie rozwinac i jest przeznaczone raczej dla wlascicieli przerabiajacych swoje autka a to forum jest dal zwolennikow nudnych standartow,oryginalnych felg choc nie zawsze ladnych a jedyna dopuszczalna opcja przerobek sa biale kierunki z allegro i biale tylne lampy...

Wypraszam sobie ja mam oryginalne biale kierunki :P

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

Zwykla "reklama" porownawcza czemu od razu nie smaczne. Gdybysmy nie krytykowali rzeczy nie stawaly by sie lepsze bo na Dacie Logan mowiloby sie przestrzenny sedan o sportowych aspiracjach :D

Jedynie co moge sobie zarzucic to ze nie podalem konkretnych przykladow nad wyzszoscia jednego forum nad drugim.

Pozdr.

K.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hm... forum może i będzie ciekawe, ale jak zerknąłem na pierwszy post, gdzie gościu z opla twierdzi, że rozstaw śróbek kół w E36 to 5x110 i się przy tym upiera (bo tak mają ople, saaby i nowe astry)...
Kai
Opublikowano

Popieram

[ot] Pulkownik przez ten twoj emblemat nie moge sie skupic :mrgreen:

Pozdro

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano

Gdybysmy nie krytykowali rzeczy nie stawaly by sie lepsze..

Jeśli chcesz podnieść poziom tamtego forum to wydaje mi się że miejsce na krytykę jest właśnie na tamtym forum a nie tutaj..

Pulkownik przez ten twoj emblemat nie moge sie skupic :mrgreen:

Rozumiem, że mam zmienić? ;)

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano
Jeśli chcesz podnieść poziom tamtego forum to wydaje mi się że miejsce na krytykę jest właśnie na tamtym forum a nie tutaj..

To jakby zaprzecza istocie tego forum jako platformy do wymiany pogladow na tematy zwiazane z BMW. Ale klocic sie nie bede :modlitwa:

Pozdr.

K.

Opublikowano

To jakby zaprzecza istocie tego forum jako platformy do wymiany pogladow na tematy zwiazane z BMW. Ale klocic sie nie bede :modlitwa:

Jeśli tak jak piszesz "chcesz krytykować tamto forum, żeby stało się ono lepsze" to ja, po prostu piszę Ci iż wydaje mi się, że miejsce na taką krytykę jest na tamtym forum, a nie tu.

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber