Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie. Ostatnio przygarnąłem e90, z xenonami, oczywiście ori, nie dokładane.

Czasem ring gaśnie, nie działa wtedy przez kilka dni (komp pokazuje spaloną żarówkę), aż pewnego razu nagle zadziała i wszystko jest ok.

W e92 nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło.

Czy jest to brak styku? Gdzie szukać przyczyny? Czy coś przeczyścić?

Miał ktoś taki problem?

pozdrawiam

Opublikowano
Miałem tak samo aż w końcu ring padł i trzeba go było po prostu wymienić. Ori kosztuje ok 130 zł ale to jest plug&play razem z oprawką. Ja to zrobiłem za 10 zł (koszt samej żarówki ktora trzeba zainstalowac w starej oprawce).
Opublikowano

dzięki :)

rozumiem, że trzeba trochę się pobawić i wymienić samą żarówkę

a jaka tam powinna być?

ja się orientowałem w temacie tej żarówki i mi oferowali za 80-90 zł, zapewne z oprawką

Opublikowano

Ba9s 10W. 10 minut zabawy z wyjęciem i włożeniem nowej.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Gdybyś chciał się jednak sam pobawić prześledź ten wątek:

viewtopic.php?f=70&t=130108

Jeśli ori proponują Ci za 80-90 zł to na pewno nie jest sama żarówka (ASO nie sprzedaje ich, mają tylko razem z oprawkami), natomiast cena 80-90 jest ok biorąc pod uwagę to że jak kilka miesięcy temu pytałem w dwóch ASO to chcieli ok 120.