Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej Zuber...!!!

No co , miałem wybór między workami cementu a płytkami chodnikowymi i polbukiem (kostka chodnikowa)...kostaka-mała i za droga. Worki z cementem-niepraktyczne-cement moze sie wysypac-a nie daj Bóg deszcz i zacementuje mi fiata a chodnikowe sa najłatwiejsze w pozyskaniu--pierwszy lepszy chodnik o 3 rano ze szpadlem...

pozdrawiam...

Cos w stylu Słodowego....

gxs1100g wiesz co koledze brakuje lusterka, u mnie na ulicy stoi podobna beemka , chyba musimy sie tam wybrać o 3 w nocy :mad2: :mad2: :mad2:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
.. a chodnikowe sa najłatwiejsze w pozyskaniu--pierwszy lepszy chodnik o 3 rano ze szpadlem...

U nas w Otwocku jak by Cię ktoś na moim osiedlu zobaczył że szabrujesz nam chodnik to tym szpadlem byś bo głowie dostał w najlepszym przypadku..

W ogóle jakieś to dziwne. Kradniesz płytki i bez większego zażenowania chwalisz się tym na forum.. nie rozumiem... :?

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano

Wcześniej ktoś pisał, że NOS to taaaaaaka frajda i w ogóle super sprawa... Przez ile, 10 sekund? W jakimś dżapanis szoping kart? BMW, z jakimkolwiek silnikiem potrafi dać nieustającą radość z jazdy. Ma coś, czego nitro nie da: rozkład masy, prowadzenie, a zarazem komfort. Nitro się nadaje do mydelniczek które się ścigają na prostej bo się boją zakrętów :wink:

A jeśli komuś brakuje w BMW mocy to najsensowniejszym wyjściem jest sprzedaż wozu i kupno auta z mocniejszym silnikiem.

Opublikowano
Ma coś, czego nitro nie da: rozkład masy, prowadzenie, a zarazem komfort.

sugerujesz ze nitro mnienia Ci drastycznie rozkład masy? Litości...

Nitro się nadaje do mydelniczek które się ścigają na prostej bo się boją zakrętów :wink:

Zakosztowałeś kiedys takich wyscigów czy klepiesz bez sensu opinie szerzeone w necie?

A jeśli komuś brakuje w BMW mocy to najsensowniejszym wyjściem jest sprzedaż wozu i kupno auta z mocniejszym silnikiem.

No brawo, tylko jedno pytanie, skąd wziąść takie zasoby finansowe zeby zmieniac fury jak rekawiczki? Pamietaj ze nowy woz to nie tylko sprzedanie obecnego + 3 kafle i gotowe. To wszystko trzeba utrzymac, zalac, moze naprawic, ale jesli masz wlasny bolid w dobrym stanie to czemu nie zainwestowac wlasnej kasy w cos co chce?

Karol 540 chyba wystarczajaco dobrze podsumowal ten topic, a Ty dalej piszesz bzdury.

Opublikowano

Kangurczak, nigdzie nie napisałem że nitro zmienia rozkład masy. Chodziło o to, że powiedzmy, Dacia Logan nie zacznie się lepiej prowadzić po założeniu nitro :duh: Polecam naukę czytania ze zrozumieniem...

Jak też wcześniej było napisane, profesjonalna instalacja nitro jest bardzo droga i nie polega tylko na zamontowaniu samego n2o. A te koszty można przeznaczyć na dopłatę do wozu z większym silnikiem i przygotowanie go do jazdy...

Opublikowano

Ja mam przeznaczone na NOS 3tys. I niebede sprzedawał BMW :nienie:

zeby kupic mocniejsze :duh: Poprostu zaloze nitro do bmw :cool2:

BMW 318is E36 moc 140km. Moment ob. 175 Nm + PODTLENEK AZOTU

Strzał +50km i moment ob. 274Nm

BMW 325i 24V E36 moc 192km. Moment ob. 245 Nm

zobaczymy co bedzie lepsze :dance:

zobaczymy czy panowie z BMW 325i 24V E36 moc 192km zrobiom tak :jawdrop:

Poprostu niecieszy mnie wymiana silnika na wiekszy . Bo Bmw 325 jest strasznie duzo . i nazywają :clap: To TUNING acha czy jest jusz Jakas BMW e-36 IS w POLSCE z NOS Raczej NIE .Pozdrawiam

Opublikowano

Poprostu niecieszy mnie wymiana silnika na wiekszy . Bo Bmw 325 jest strasznie duzo . i nazywają :clap: To TUNING acha czy jest jusz Jakas BMW e-36 IS w POLSCE z NOS Raczej NIE .Pozdrawiam

Hmm chyba kolegi nie przekonamy do tego aby poprostu kupił 325 :)

Hmm niektórzy lubią strzały wybuchy :D zamiast pięknego dzwięku jaki wydaje np: silnik 2,5 l w BMW E36 .............. A co do argumentu iż tych z silnikiem 2,5 jest dużo a ty beziesz miał IS z Nitro hmm :D dla mnie to troszke dziwne wytłumaczenie hmmm a 2,5 z Nitro nie lepsze hmm .........

Nie wiem czy te 3000 zł to nie za mało na założenie dobrej instalacji nitro hmmmm ??

pozdrawiam

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

Hmm chyba kolegi nie przekonamy do tego aby poprostu kupił 325 :)

Hmm niektórzy lubią strzały wybuchy :D zamiast pięknego dzwięku jaki wydaje np: silnik 2,5 l w BMW E36 .............. A co do argumentu iż tych z silnikiem 2,5 jest dużo a ty beziesz miał IS z Nitro hmm :D dla mnie to troszke dziwne wytłumaczenie hmmm a 2,5 z Nitro nie lepsze hmm .........

Nie wiem czy te 3000 zł to nie za mało na założenie dobrej instalacji nitro hmmmm ??

pozdrawiam

hmm zaloze silnik 2.5 i znów zrobie temat PODTLENEK AZOTU BMW 325 TO BEDZIECIE PISAC SPRZEDAJ TO BMW 325 KUP BMW M3 :lol: POZDRAWIAM Mi nie jest potrzebne caly czas 190km. Poprostu czasami :mrgreen:

Opublikowano

a jak kupisz M3 i będzie ci mało :D

to będziemy ci truli abyś kupił M5.....M6 itd.........................

a poźniej F16 :lol:

pozdrawiam

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

Kocik brawo za wytrwalosc w bronieniu wlasnych racji :cool2:

Nie sluchaj ludzi ,ktorzy nie rozumieja Twoich pasji :!:

Jesli Tobie bedzie to sprawiac przyjemnosc to po prostu zrealizuj swoje zamierzenia i potem koniecznie podziel sie z nami na forum swoimi wrazeniami :cool2:

Pozdrawiam i trzymam kciuki

2FST4U
Opublikowano
Podajcie jakies linki z podtlenkami azotów lub firmy co to montujom :dance: Pozdrawiam

Sorry ale po twoich wypowiedziach mam wrażenie że pakujesz sie w coś o czym nie masz zielonego pojęcia :duh: :!: i chyba ża dużo spędzasz czasu na NFS :mad2:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
:mad2: ja w gry niegram widze ze ty chyba lubisz gre o nazwie NFS. z tego co wiem to masz w twojim BMW seryjny motor 325. moze jeszcze zagazowany co?? duzo pojecia niemasz o modifikacji silników itp. :( Wiec niemów mi ze niemam pojecia o podtlenku . acha powiedz mi poco jest forum :mad2: :lol: :clap:
Opublikowano
:mad2: ja w gry niegram widze ze ty chyba lubisz gre o nazwie NFS. z tego co wiem to masz w twojim BMW seryjny motor 325. moze jeszcze zagazowany co?? duzo pojecia niemasz o modifikacji silników itp. :( Wiec niemów mi ze niemam pojecia o podtlenku . acha powiedz mi poco jest forum :mad2: :lol: :clap:

Motor mam seryjny,a gaz mam w kuchence i dalej będe sie upierać że w temacie "podtlenku azotu" twoja wiedza jest marna, nawet mam wrażenie że wg ciebie założenie instalacji NO2 to jest jak montaz instalacji LPG , klika godzin roboty , poźniej tylko tankowanie butli i mistrz prostej :mad2: , niestety nie jest to takie proste...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

Opublikowano
Dajmy kocikowi zrobic to nitro. Zrobi potem nam ładne zdjecia instalacji, wrazenia z jazdy itp. Jak ktoś bardzo czegoś chce to zawsze to zrobi. Bardziej wg mnie ma to służyć szpanowi niż użyteczności ale to jego piniądze, jego auto i jego sprawa. Powodzenia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.