Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie w którą

stronę kręci się wiatrak ten na

wiskozie i co on ma chłodzić?

Silnik czy chłodnice? Z góry dziękuje za info

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kręci się w prawo (stojąc od przodu auta to w lewo). Dlatego odkręca się w prawo. Jak silnik ma za gorąco to załącza się visco. A z ciekawości na co Ci to potrzebne?
Opublikowano
bo wymieniam wiatrak bo pompa wody poszła i pasek pękł i wiatrak poszedł

Obejrzyj Moje BMW

Opublikowano
wiatraka nawet się chyba nie da odwrotnie włożyć. Ale znając adadusa :mrgreen: wszystko jest możliwe. Wiatrak wyciąga gorąc z chłodnicy nie dmucha na nią

:cool2: Hehe :D

P.S. Pewnie nie w tą stronę chciałeś odkręcić visco i łopatki się połamały hehe :D

Opublikowano
da radę odwrotnie he wtedy dmucha na chłodnice juz wiem jak ma być dziękuje za info. I mam jeszcze jedno pytanko na tema t paska wieloklinowego gdyz poszarpało go i spadł jak zablokowało pompe wody jak ZALOZYC NOWY CO POPUSCIĆ I JAK NACIAGNAĆ NAPINACZ SIĘ NIE WCISKA RĘKĄ

Obejrzyj Moje BMW

Opublikowano
dobrze kreci sie w prawo jak patrzysz od przodu i wciąga powietrze a jak popuscić napińacz zeby zalozyc pasek

Obejrzyj Moje BMW

Opublikowano
Adam -może odpuść sobie naprawę BMW.Potrenuj na komarku.Nie masz podstawowej wiedzy i wcale Ci się nie dziwię.Zadając pytanie- w którą stronę kręci się wisko- narażasz się tylko na kpiny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Potrenuj na komarku

Nie uważasz,że szkoda takiej maszyny

http://www.zsp3.krosno.pl/muzeum/motocykle/020_komar.jpg

No chyba,że na takim

http://i.obrazky.pl/komar-czy-kogut-426-OBRAZKY.PL.jpg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

narażasz się tylko na kpiny.

Nieee.W ogóle :duh:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Potrenuj na komarku

Nie uważasz,że szkoda takiej maszyny

http://www.zsp3.krosno.pl/muzeum/motocykle/020_komar.jp

PEWNIE ŻE SZKODA

Podobnego komarka miałem i jako 14latek go naprawiałem.Ustawiałem zapłon i przerwę na przerywaczu.Przy takiej maszynie nauczyłem się trzymać klucz w ręku.Potem była WSK,ETZ250 i dalej samochody coraz mocniejsze.Teraz jak dzieciak dostanie chińskiego skutera to tam nawet przerywacza niema :duh: :mrgreen:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
a jak dostanie e39 ;d ?

Obejrzyj Moje BMW

Opublikowano
a jak dostanie e39 ;d ?

Jak dostanie e39 to potem są takie problemy jak z Tobą.Za to chociaż wesoło jest i przy okazji dowiesz się sporo o sexie :mrgreen:

Zaproś jakąś koleżankę z klasy i potrenuj na siedzeniu w swojej 520d, :D instrukcję obrazkową dostałeś od CIHEGO :D .

Opublikowano

Ja się też tego nie spodziewałem :modlitwa:

Chłopak teraz nie będzie wiedział co zrobić :D Może tata pożyczy piąteczkę i pójdzie w las z koleżanką :D Wystarczy wydrukować poprzedniego posta w razie gdyby coś zapomniał można zawsze doczytac bo poradnik lepszy od kamasutry :mrgreen:

Opublikowano

Zatkało mnie :jawdrop: :jawdrop: :shock:

-ale instrukcja jest ok. :cool2: Nawet po 25 latach małżeństwa można sobie co nieco przypomnieć :mrgreen:

Opublikowano
hahahahahaahah dobre dobre :) dobrze że mam Touringa a jak rozłorzę tylne kanapy :D ? bęndzie wygodniej ?

Obejrzyj Moje BMW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
a jak rozłorzę tylne kanapy ? bęndzie wygodniej ?

Jasne że bęndzie wygodniej.

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg