Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.mam problem cały czas wyskakuje mi błąd świateł pomarańczowa żarówka i auto na podnośniku na czerwono świeci jak zapalam auto i gaszę. Nie wiem czy ten problem nie może być powodowany tym ze nie został zaprogramowany moduł świateł bo według numerów vin pisze ze był w mim aucie xenony a mam zwykłe lampy. czy da się ten błąd skasować. A jeszcze mam takie pytanie bo nie działa mi podświetlenie w schowku na rękawiczki czy od tego też może wywalać błąd ??
Pozdrawiam Kuba:)
Opublikowano
Brak żarówki w schowku nie powinien jak dobrze pamiętam wywalać błędu!!!
Opublikowano

Oświetlenie wewnętrznie nie wywali błędu. Sprawdź wszystkie światła. Mijania, drogowe, oświetlenie tablicy rejestracyjnej, przeciwmgielne przód/tył oraz drugą żarówkę stop. Z tyłu masz 2 żarówki stop na stronę, tylko przy ostrym hamowaniu zapalają się obie na raz, zazwyczaj tylko jedna.

Pozdrawiam

Opublikowano
a co do tego schowka to jaką macie wtyczkę do tej lampki bo ja mam na dwa kabelki a lampka jest włożona jakaś na na 3 kable
Opublikowano

wcześniej myślałem ze ten błąd może być od zarówek postojówek bo byly ledy zmieniłem na zwykłe i dalej ten sam błąd.

A jak ktoś z was miał błąd zarówki to tez podazywalo wam auto na podnośniku na czerwono??

Opublikowano

Czerwony samochód na podnośniku to przekroczony któryś z terminów serwisu. Klocki, olej, filtr kabinowy czy badanie techniczne.

Zacznij od instrukcji bo szkoda najprostsze rzeczy tłumaczyć, zadawaj pytania na które nie ma tam odpowiedzi.

Opublikowano
Czerwony samochód na podnośniku to przekroczony któryś z terminów serwisu. Klocki, olej, filtr kabinowy czy badanie techniczne.

Zacznij od instrukcji bo szkoda najprostsze rzeczy tłumaczyć, zadawaj pytania na które nie ma tam odpowiedzi.

właśnie w instrukcji pisze ze czerwony samochód na podnośniku może sie pojawić gdy jest coś z oświetleniem. a serwis wykasowałem w opcjach komputera na liczniku

Opublikowano
Witam.mam problem cały czas wyskakuje mi błąd świateł pomarańczowa żarówka i auto na podnośniku na czerwono świeci jak zapalam auto i gaszę. Nie wiem czy ten problem nie może być powodowany tym ze nie został zaprogramowany moduł świateł bo według numerów vin pisze ze był w mim aucie xenony a mam zwykłe lampy. czy da się ten błąd skasować. A jeszcze mam takie pytanie bo nie działa mi podświetlenie w schowku na rękawiczki czy od tego też może wywalać błąd ??

problem rozwiązany przepalona żarówka od stopu.