Skocz do zawartości

[E9x] Odnowa, przemalowanie felg - potrzebna pomoc - Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar odnowić felgi aluminiowe i również zmienić ich kolor. Niestety pojawił się problem ponieważ nie posiadam jeszcze kół zimowych kompletnych lecz same opony. Aby odnowić swoje aktualne koła muszę je ściągnąć i oddać na jakieś 4 dni. Dlatego zwracam się do osób z Wrocławia z prośbo o wypożyczenie kompletu kół zimowych do E9x. Potrzebuję zostawić na nich auto w garażu na te kilka dni aż moje felgi zostaną odnowione. Oczywiście mogę dać jakiś zastaw ale nie chcę kupować felg teraz bo na wiosnę chce kupić coś większego a te aktualne zostawić już na zimówkach. Jeśli komuś nie strawiło by to problemu żeby magazynowane aktualnie zimowe koła pożyczyć na max tydzień to byłbym wdzięczny!

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja mam taką samą prośbę tyle, że na Górnym Śląsku - Gliwice i okolice

jak bys chcial to w mam komplet alu 16 z letnimi oponami do pozyczenia w katowicach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Ja już załatwiłem komplet na wymiane i jutro odbieram gotowe, pomalowane felgi. Chyba czas na galerie!

Opublikowano
Witam

Ja już załatwiłem komplet na wymiane i jutro odbieram gotowe, pomalowane felgi. Chyba czas na galerie!

Wrzucaj foty jak założysz :!: gdzie malowałeś ?

Opublikowano

Witam

Firma jest we Wrocławiu. Felgi odebrałem dzisiaj i już założone. Wyszło lepiej niż się spodziewałem. Fotki niebawem się pojawią ale chwilowo zalatany jestem

Firmę oczywiście polecam

Pozdrawiam