Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do Kolegów, czy ogranicznik drzwi przednich lewych jest taki sam jak drwi przednich prawych? szukałem, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, w katalogu jest podany tylko jeden nr dla ogranicznika przednich drzwi.

Z gory dziekuje za odpowiedź.

Opublikowano

ogranicznik drzwi wystarczy wyjąć i potraktować migomatem :cool2:

jak wyciągniesz to bedziesz widział gdzie należy wykonać "haft"

nie ma sensu kupować używki :)

Opublikowano
Dziś wymieniłem , zakupiłem z prawych przednich drzwi, przełozyłem do drzwi kierowcy i wszystko OK, nawet nr sie zgadzają , a więc czy lewa czy prawa nie ma znaczenia.
Opublikowano
Między lewą a prawą może niema różnicy ale między przednimi a tylnymi już jest ,pochwal się kolego ile kosztował cię ten ogranicznik?
BMW E46 320i
Opublikowano
Tak, między przodem a tyłem jest różnica. Ogranicznik używany, w stanie naprawde bardzo dobrym 40 zł z przesyłką. Nowy oryginał 97 zł plus przesyłka, więc zdecydowałem się na używany i jest OK, chodzi płynnie, nic nie ociera i nie skrzypi.
Opublikowano
I oto chodzi :cool2: ja np dzisiaj okleiłem nowiutką skórą lewarek zmiany biegów mogłem kupić nowy albo używany ale ja lubię pomajsterkować i zrobiłem swoją oryginalną.
BMW E46 320i