Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie odnośnie oświetlenia. Na początek, nie piszcie że temat był przerabiany bo szukałem i nie znalazłem. Mianowicie nie mam tych światełek w stopach a bardzo bym chciał czy nie wiecie który tabelek jest za to odpowiedzialny bo zaslepka jest ale nie mam pojęcia pod który kabel się podpiąć. Z góry dzięki!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Podpiołem się pod światła na podsuficie i jest ok trochę więcej kabla ale efekt cool. niebieskie ledy w stopach z przodu i w stopach z tyłu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. Ja lubię sprawdzić, czy jestem czysty. W sandałach łatwo ubrudzić białe skarpety.

2. Jeśli za kilka pln można w miejscu gustownych zaślepek mieć lampki, to ja jestem za.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja wrzuciłem sobie w miejsce zaślepki jeszcze MLFa i tempomat, powodowany tą samą polską mentalnością . I dobrze się z nią czuję.

Choć nie wiem, czy nie odbierasz zasług kolegom zza oceanu, bo na fanaticsie podpatrzyłem patent ze światełkami. Czyli możesz mnie określać epitetem amerykańska mentalność. Też ładnie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To mogłoby fajnie wyglądać i to jest pewnie jedyny pożytek z tej modyfikacji. Tylko gdybym miał to robić u siebie to w żadnym wypadku nie robiłbym tego na niebieskawych ledach tylko tak żeby współgrało z żółtym światłem w podsufitce albo bursztynowym.

Coś w ten deseń (ambient lightning w piątce):

http://www.xbimmers.com/forums/attachment.php?attachmentid=207477&stc=1&d=1227987528

Opublikowano
To mogłoby fajnie wyglądać i to jest pewnie jedyny pożytek z tej modyfikacji. Tylko gdybym miał to robić u siebie to w żadnym wypadku nie robiłbym tego na niebieskawych ledach tylko tak żeby współgrało z żółtym światłem w podsufitce albo bursztynowym.

Coś w ten deseń (ambient lightning w piątce):

http://www.xbimmers.com/forums/attachment.php?attachmentid=207477&stc=1&d=1227987528

Normalne podświatlenie oryginalnymi lampkami tak żeby wszystko pasowało. Fajnie wygląda i czasem przyda się praktycznie w znalezieniu czegoś. Może ktoś sie zlituje i napisze gdzie podpiąc kabelek. Czy do modułu FRM bo w powyżej załączonym linku gdzie są zdjęcia do poprzedniego modelu kabelek wpina się w rozdzielacz którego u nas nie ma.

Opublikowano
1. Ja lubię sprawdzić, czy jestem czysty. W sandałach łatwo ubrudzić białe skarpety.

.

W sandałach łatwo ubrudzić białe skarpety.

.

W sandałach skarpety.

.

:duh:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W podsufitce też założyłem niebieskie światła prócz tych dwuch z przodu co włącza sie osobno. Jeśli chodzi o bursztyn w zegarach i innych elementach to nie razi za bardzo. Ogólnie chodziło mi o nie za jasne światło (mam małą córeczkę i zdarza sie dość czesto że wracając do domu ona już śpi i przy normalnym świetle czesto się budziła) ale żeby coś było widać. Uwierzcie mi dwa światła na podsuficie w stopach z przodu i w stopach z tyłu jest ok. pzdr