Skocz do zawartości

530dAT stuka przy ruszaniu po remoncie zawieszenia,brak luzu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

uwaga niebywala sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pukanie mega drazniace sprawdzone i wymienione prawie wsyztsko jak w temmacie!!!I TERAZ NOWINKA!!!!ZMIENILEM KOLA Z ORI 17-M PAKIETOWYCH Z OPONAMI(PO JEDNYM SEZONIE) 2335/45/17 MICHELIN NA KOLA M-5 Z OPONAMI 245/40/18 VREDSTEIN XTREME ZIMA -----PUKANIA NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak to mozliwe??ma ktos pomysly-podpowiedzi???

Ludzie to pukaniee spedzallo mi sen z powiek ostatnie pol roku wymienilem pol auta wydalem kupe kasy jak sie okazuje w bloto!!!!!zmienilem kola z ori 17 na 18 i pukanie jak reka odjal!!!!!tak bylem zaskoczony ze az jeszcze raz zmienilem kola na 17 po krotkiej przejazdzce pukanie wrocilo jak bol glowy:) wsciekly wjechalem na podnosnik zmmienilem kola na zimowe z przekonaniem ze bedzie towarzyszylo mi juz zawsze postanowilem wiec pokazac mu kto tu rzzadzi:)Auto zdecydowanie przegonilem i ku mojemu zaskoczeniu na kolach 18 calowych pukania nie ma wogole ani troszke ani ciiut ciut nawet przy ekstremalnych przyspieszeniach od zera!!!zero pukanka:)

JAK TO MOZLLIWE????

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale jazda, nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć innymi kołami :shock:
Opublikowano
naprawde masakra...wiesz ile kasy nerwow i pracy pochlonelo u mnie diagnozowanie i nieudolne proby usuniecia tego pukania???masakra!!!jest jeden plus teraz zawieszenie uklad napedowy mam nowe i dlugo nie bede inwestowal:):)bo wyeminilem wsyztsko doslownie wszytsko co moglo miec cos wspolnego z pukaniem i duzo rzeczy ktore glupio pisac ze wymienilem bo moze to przez nie puka a w sumie nic wspolnego z pukaniem nie maja:):)ale radosc w moim sercu ogromna i moja bestia piekny prezent mi wreczyla pod choinke:):)