Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniżej przeklejam informację jaka pojawiła się na BMW Sport. Może ktoś kto nie czyta drugiego z forum będzie zainteresowany wycieczką do Torunia :)

BMW Klub Torun i BMW-Sport mają zaszczyt zaprosić na Drugi Zlot Integracyjny do Torunia a jednocześnie na zakończenie sezonu.

Tym razem impreza integracyjna pod tytułem sprawdź się na torze :)

Miejsce akcji to Moto Park ul. Bielańska 66, 87-100 Toruń

Co w planach pokazuje poniższy plan imprezy:

08:00 - otwarcie bram

08:00 - 09:00 - przejazdy wolne na torze

09:00 - rozpoczęcie oficjalne imprezy i zapisy do konkurencji

10:00 - 10:30 - pokazy driftu + drift taxi

10:30 - 11:30 - przejazdy wolne na torze

11:30 - 12:00 - pokazy driftu + drift taxi

12:00 - 14:00 - sprawnościówka na torze

14:00 - 14:30 - pokaz ratownictwa (na torze przejazdy wolne)

14:30 - 15:00 - pokazy driftu + drift taxi

15:00 - 16:00 - przejazdy wolne na torze

16:00 - wręczenie nagród

16:15 - 16:45 - pokazy driftu + drift taxi

16:45 - 19:00 - tor przejazdy wolne

...poza tym co w planie to będzie gastronomia, scena na której będą się prezentować DJ-e, konkursy itp, itd, oczywiście grilowanie w gronie forumowym jest bardziej niż oczywiste.

Wjazd autem 20pln, osoby piesze i pasażerowie wstęp free, w cenie są wliczone wszystkie atrakcje jak i opłata za tor

...dla tych co nie byli przypominam jak było na pierwszej integracji :) -->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=13&t=113614&start=560

Opublikowano
Jak pogoda dopisze to jadę ;)

Można imprezę połączyć z grillem, który był kiedyś w planach. Tam jest łąka na której pewnie będzie można się rozstawić z grillem.

W sobotę na zlocie w Toruniu pogoda dopisała mimo pewnych obaw podczas drogi na miejsce, więc może i w niedzielę za miesiąc też będzie ale to wróżenie z fusów narazie. Nie ma się co zrażać tylko jechać.

Można by się w końcu zmobilizować oraz zorganizować i jechać na zlot naprawdę silną ekipą ;)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Sporo czasu do tego 30-go, więc ciężko mi powiedzieć czy na pewno, ale wstępnie się piszę.
Opublikowano
Sporo czasu do tego 30-go, więc ciężko mi powiedzieć czy na pewno, ale wstępnie się piszę.

Tak jak kolega wyżej :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Być może i ja się wybiorę, ale jeszcze sporo czasu to 30-tego więc nie zapisuje się na liste na razie 50/50.
Opublikowano

eee czy ja wiem czy jest się czym chwalic :roll: :twisted:

No zobacze postaram się :wink:

Tylko różne opinie o tym Toruniu słyszałem jedni się zachwycają a drudzy wręcz odwrotnie.

Ale w sumie jakby nas troche pojechalo z forum to sami sobie damy rade :cool2:

Opublikowano
Ja to uzależniam od pogody :D ..jak bedzie mialo być ładnie to sie chyba skusze, a jak deszczowo to dam se spokój..z wawy w sumie niedaleko :wink:
Opublikowano
Ja to uzależniam od pogody :D ..jak bedzie mialo być ładnie to sie chyba skusze, a jak deszczowo to dam se spokój..z wawy w sumie niedaleko :wink:

Jak wyjeżdżaliśmy do Torunia w sierpniu na zlot to lało niemiłosiernie. Na miejscu w Toruniu było ciepło i słonecznie ;) Także do końca bym się pogodą nie sugerował w dniu wyjazdu.

Opublikowano
eee czy ja wiem czy jest się czym chwalic :roll: :twisted:

No zobacze postaram się :wink:

Tylko różne opinie o tym Toruniu słyszałem jedni się zachwycają a drudzy wręcz odwrotnie.

Ale w sumie jakby nas troche pojechalo z forum to sami sobie damy rade :cool2:

DJ uciszymy i będzie spoko ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zlot w Toruniu już w ta niedzielę więc pora na jakieś konkretne decyzje kto jedzie.

Planowana Trasa: Warszawa - Łomianki (miejsce zbiórki)- Płońsk -Sierpc -Lipno- Toruń (do Płońska jedziemy trasą S7 i 7 a od Płońska trasą 10). Jeśli ktoś nie jedzie z Warszawy a będzie jechał tą trasą to jest szansa na ugadanie się gdzieś po trasie na dalszą wspólną podróż

Z informacji jakie posiadam na 99,9% jadę ja i WujekWaduś. Jedzie ktoś jeszcze z tego forum i chce dołączyć do grupy "warszawskiej" ?

Miejsce spotkania to McDonald's w Łomiankach o godzinie 6 rano. Na spóźnialskich czekamy do 6.30. Ktoś z dalszych okolic może dołączyć po trasie.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Do której planujecie tam być?

Ja w sobotę mam imprezkę i o 5 rano ciężko będzie mi się zwlec z łóżka, więc mam chytry plan wyjechać ok 8-9 :) jeżeli w ogóle do tego wyjazdu dojdzie ;)

Opublikowano

Ja niestety odpadam :|

... nie chce mi się jechać ponad 500km a potem wracać na noc z niedzieli na poniedziałek i praktycznie z marszu iść do pracy :evil:

żeby było to w sobote zawitalbym na 100%

Także panowie bierzcie aparaty i cykajcie foty :cool2: (żabym miał czego żałować :wink: )

Opublikowano

zabrałby ktoś kuternogę?..toche mnie kocha nawala i błędem było łażenie na cargo..nie moge przeboleć tego Toronto :?

klagosz toche rozumiem bo też by mi sie nie chciało...ale musze zobaczyć ten samochód zamim go opchniesz :D

Opublikowano

1. Waldek myślę, że max to 16-17.

2. Michał bylebyś dojechał - będziemy najwyżej trzymać dla ciebie miejscówkę

3. Tą kuternogę to skąd by trzeba było zagarnąć? ;) Mam 2 wolne miejsce z tyłu bo jeszcze kulega ze mną ma zamiar jechać

4. Klagosz szkoda, że nie jedziesz bo chciałem zobaczyć na żywo kilka z twoich modów m.in listwy które robił ci KoKoS.

Opublikowano

Mam nadzieje że uda nam się spotkać na spocie w Warszawie lub gdzie indziej.

Ja twoją Plastick też koniecznie chcę zobaczyć ;)

Opublikowano

ja będe załadowany akcesoriami dla królików...;p nie wiem czy zmieści mi się wszystko do bagażnika:D

ps: dziś założyłem nowe amorki na przód i sprężynki... o efekcie na razie napisze w skrócie: na zakrętach różnica KOLOSALNA, finalne obniżenie 22 mm na przod i 11 mm na tyl...

Także za nieco ponad 30 godzin - jedziemy ;)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Panowie jadę :) Tylko macie za zadanie trzymać dla mnie miejscówkę :police:

Postaram się wcześniej z tej imprezy wrócić, ale tak czy tak o 5 rano to się nie zwlekę.

Wstępnie planuje wyjechać o ok 8 więc na 11 powinienem dotrzeć.