Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znajdą się nawet tacy dla których, przejście na drugą stronę ulicy jest za daleko :norty: Najlepiej gdyby własciciel sprzedawanego auta, jezdził po Polsce jak cygański tabor i odwiedzał chętnych.
Opublikowano

cena mnie zaskoczyła, ale gościu powinien przez tel powiedzieć co i jak

sam byłbym już w szczecinie oglądać gdyby nie to że to klekocik

nie znalazłem info o bezwypadkowości

Opublikowano

:))

Dzięki Koledzy za wskazanie ogłoszenia na giełdzie, obejrzałem i jak nigdy nie byłem w Szczecinie (z Olsztyna to rzut wielkim beretem), tak zapewne się w nim pojawię :). Nie wiem, czy można założyć podobny wątek jak ten, w którym piszemy, ale odnośnie samochodu z forum? ;) Bo cena autka w kontekście przebiegu i wyposażenia jest bardzo atrakcyjna.

Jak się kręciłem wokół innych marek (troszkę przez klapki na oczach związane z BMW), tak teraz zachorowałem i chcę Bardzo Miło Wyposażone autko i jestem Wam ogromnie wdzięczny za pomoc, dobre słowo i wsparcie :) Mam nadzieję, że lada tydzień pochwalę się swoim zakupem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

hmm piszesz jakby sprzedawca nie odpowiadał na telefony...

jakby był 100% bezwypadkowy, cudowny itp. tak jak każdy sobie wyobraża przy blisko 10 letnim aucie używanym klasy budżetowej premium to kosztowałby co najmniej 10000zł więcej - a idealny i tak by nie był :nienie:

Fakt... sprzedawca popełnił błąd, bo nie zaznaczył opcji "bezwypadkowy" i tym samym pozbawił się 90% zainteresowanych.. to nic że najprawdopodobniej 95% 9cio letnich bmw 3er miało mniejsze lub większe przygody. Każdy liczy, że to właśnie on znajdzie tę okazję za kwotę nie przekraczającą 10-12% nowego auta. Oczywiście full wypas obowiązkowy, komplet dokumentów, kluczyków, historia serwisowa, faktury od nowości, 2 komplety kół, dywaników, dziadek za kierownicą itp :cool2: a to wszystko w cenie 4-5 ostatnich wizyt w ASO :8)

Ludzie zejdźcie na ziemie :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sinest jeżeli autko Ci się podoba to nie widzę przeszkody aby zadzwonić do właściciela, podpytać o kwestie chodzące Ci po głowie i poprosić o komplet aktualnych zdjęć w wysokiej rozdzielczości na meila :wink: Mamy XXI wiek i nie stanowi to przecież problemu.

Powodzenia w zakupie :cool2:

Opublikowano

hmm piszesz jakby sprzedawca nie odpowiadał na telefony...

może nie jasno napisałem - nie dzwoniłem do sprzedawcy, bo nie szukam klekotka

cena jest atrakcyjna jak na taki egzemplarz, ale że sprzedający jest z forum, zapewne naciągać przez tel. nie będzie

spowiedź powinna byc prawie jak ta święta :mrgreen:

czekam na browarka :wink:

Opublikowano
:))

Dzięki Koledzy za wskazanie ogłoszenia na giełdzie, obejrzałem i jak nigdy nie byłem w Szczecinie (z Olsztyna to rzut wielkim beretem), tak zapewne się w nim pojawię :). Nie wiem, czy można założyć podobny wątek jak ten, w którym piszemy, ale odnośnie samochodu z forum? ;) Bo cena autka w kontekście przebiegu i wyposażenia jest bardzo atrakcyjna.

Jak się kręciłem wokół innych marek (troszkę przez klapki na oczach związane z BMW), tak teraz zachorowałem i chcę Bardzo Miło Wyposażone autko i jestem Wam ogromnie wdzięczny za pomoc, dobre słowo i wsparcie :) Mam nadzieję, że lada tydzień pochwalę się swoim zakupem.

Jestem ze Szczecina - moge podjechać obejrzeć. Jak coś kliknij na pw.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No i to by było na tyle :mrgreen:
Opublikowano
Byłem z Puchim w kontakcie, autko było zarezerwowane do godz. 10.00 w dniu dzisiejszym i niestety dla mnie - zostało sprzedane. Ja dalej szukam i zaczynam się zastanawiać czy nie postawić autka z tego tematu w sobotę w autoryzowanym serwisie BMW... :)
Opublikowano
Kolego dobrze Tobie radzimy interesuj się autkami chociaż takimi które wizualnie nie wyglądają podejrzanie ..............
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a mi się podoba i nie widzę nic przeciw temu aby sprawdzić autko - tym bardziej, że już go widziałeś i chyba nic strasznego nie znalazłeś skoro nadal się zastanawiasz. Ja zawsze kupuje oczami, nic nie sprawdzam i nigdy nie żałowałem zakupu, baaa zawsze jestem mega zadowolony. Jak będziesz szukał na siłę dziury w całym, czyli wad w blisko 10 letnim aucie to zawsze je znajdziesz, a auta nie kupisz nigdy... Oczywiście jakbyś szukał np z8 to nie byłoby w tym nic dziwnego, ale bez jaj... to tylko zwykła, pospolita trójka... co za różnica czy zderzak był wymieniony czy nie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak szukasz to znajdziesz.

ale chyba nie krajowe.

w moim tylko lampa była podgięta w dół, nerka wypadła i zderzak malowany bo lakier popękał.

ale nawet nie na tyle żeby na inne wymieniać.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Szukam, usilnie szukam i nie tylko poprzez Was i ogólnodostępne portale, ale i zaprzęgłem osoby, które zajmują się tym zawodowo :)

Jasne dla mnie jest, że od 10 letniego samochodu nie można wymagać stanu perfekcyjnego, braku poprawek lakierniczych etc. Chciałbym tylko uniknąć samochodu spawanego z dwóch tudzież po poważnych wypadkach. Stan mechaniczny jest dla mnie istotny.

Do tej pory skoncentrowany byłem na innych markach, ale żadna z nich nie ma takiej społeczności jak BMW, a to bardzo duża wartość dodana do tej marki.

Zapewne zapytam Was jeszcze nie raz o opinię na temat tego co chciałbym kupić :)