Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie zmieniłem e 90 na e91 lci. chce też zmienić felgi, wybór padł na 18''. Wiem że temat przewijał sie pewnie sto razy ale nie moge odnależć konkretów. Pytanie czy 8Jx18'' et 20 orginalny felunek z 5 podejdzie . Czy ktoś z was robił testy jakie et wejdzie do 3 bez kombinacji ale żeby fajnie szeroko to wyglądało.PROSZE O PRZYKŁADY Z ET... Mam też prożbe o pomysł na felge do szarej e 91 bo u mnie :mad2: . Coś nie oklepanego bez rantu. jest tylko mały problem finanse ograniczone 2000-2500zł za same felgi. Jak macie jakiś pomysł to chętnie zobacze I ROZWAŻE.
Opublikowano
niewiem czy przypadkiem nie jest inny pierscien centrujacy. Np. felgi z e 36 nie pasowaly mi do e39
Opublikowano

Mam 8x17 et20 i z tylu dystanse 15mm. Jest fajnie szeroko, ale to już max co tam wyjdzie. Felgi z e60 podejda, pod warunkiem, że mieszczą się w tych parametrach. Ją mam z e39, musiałem dołożyć pierścienie z 74.1 na 72.6, e60 ma juz pasujące otwory. Ale swoją droga to temat się tu przewijał :-)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

v40 -> s60 -> s40 -> s60 -> wrx -> e90 ->A6
Opublikowano
Dzięki panowie... Jeśli ktoś będzie miał jeszcze jakieś info albo zakładał takie koła do e91 to dajcie znać. Jak macie jakieś foty z ładnym kołem 18'' to sie polecam, Pozdrawiam
Opublikowano

tak to wyglądało u mnie opona 225/40 8x18 ET20 z przodu, nie obcierało na seryjnym zawiasie

tył na oponie 235/40 9x18 ET22 bez problemu. Problem jest taki że ja mam przedlifta, podobno w LCI jest poszerzony rozstaw osi, było na styk z przodu więc może trzeć u ciebie

jeżeli szukasz felg z 5er, to mogę ci powiedzieć że 9x18 ET22 trze na oponie 255/35, musisz dać 235/40

http://img196.imageshack.us/img196/8081/16659770.jpg

http://img38.imageshack.us/img38/8832/hu9c.jpg
Opublikowano
DZIĘKI PANOWIE... DZIEKI PACYK ZA ZDJĘCIE POGLĄDOWE. DZIĘKI BAD BOY ZA LINK... TEMAT TROCHE MI ROZJAŚNIAŁ.. TERAZ MUSZE ZNALEŻĆ ŁADNE KOŁO.. POZDRAWIAM PANOWIE