Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Testowałem dwie INPY z dwóch instalatorów 10.0.0.4 i 9.0.7 i nie mogą się połączyć ze sterownikiem silnika. Zaznaczam, że inne moduły w tym aucie oraz inne silniki w E36, E39, E38 są wykrywane. IGNITION i BATTERY również się nie zmieniają. Ma ktoś na to radę?

Opublikowano
ADS, Nerwus, na COM, Windows XP. Łączył się z modułami wszystkimi z aut E36 320i E39 530i 535i E38 750i i innymi . Jedynym przypadkiem, że nie chce to mój TDS, ale z modułami się w nim łączy. Z silnikiem znajomy się połączył, a ja nie mogę.
Opublikowano

No to chyba już sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.

Jeśli twój kumpel łączy się swoim interfejsem z twoim autem i wszystko jest git, a Ty nie możesz połączyć się z silnikiem to wina jest czego?

Opublikowano (edytowane)

No i Twój zapewne niedomaga.

Napisz do nerwusa, opisz problem lub daj link do tego tematu, może Ci podmieni lub naprawi fejsik.

Edytowane przez krzysiek80r
Opublikowano

Tego nie wiem, ale próbowałem na obu ustawieniach. Mam nr błędu,który w INPIE wyskakuje:

IFH-0010: datatransmission to controlunit disturbed

Jak można to sprawdzić i co może być powodem niedomagań?