Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zlot bmw sport ma być podobno we wrześniu. Na ten jak pojadę to tak ciekawości. Może nie będzie za dużo PCV i innych wynalazków dających pałer i będzie całkiem spoko.

Ja już auto od mechanika odebrałem i czujnik wymieniony.

Ja do konwoju dołączę najprawdopodobniej w Płońsku. Będziemy się zdzwaniać.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja jutro lecę do BMW Łomianki bo w inchape na Prymasa terminy zawalone, chyba wszyscy na zlot ruszają i chcą mieć fury sprawne, Wujek a Ty jedziesz czy nie?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
PawełRat w Inchcape mają terminy zawalone, dziś dzwoniłem umówić się na serwis olejowy i pierwszy wolny termin to środa 29.08 , a do Fusa umówiłem się na ten piątek na 17 :) Mają jeszcze wcześniejsze godziny wolne jakby co ;)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

To mnie teraz nastraszyłeś... oby mi chociaż olej i filtr wymienili... zawsze jeździłem do Inchcape, ale skoro są tak zawaleni robotą to nie mam zamiaru tyle czasu czekać.

Apropos zalotu w Toruniu :) Sam nie wiem czy jechać, zastanawiam się jeszcze. Nawet nie wiem co tam ma się dokładnie odbywać i jak ogólnie ma to wszystko wyglądać. Ktoś był i może coś więcej powiedzieć?

Opublikowano
To mnie teraz nastraszyłeś... oby mi chociaż olej i filtr wymienili... zawsze jeździłem do Inchcape, ale skoro są tak zawaleni robotą to nie mam zamiaru tyle czasu czekać.

Apropos zalotu w Toruniu :) Sam nie wiem czy jechać, zastanawiam się jeszcze. Nawet nie wiem co tam ma się dokładnie odbywać i jak ogólnie ma to wszystko wyglądać. Ktoś był i może coś więcej powiedzieć?

Też nie byłem. Z ciekawości jadę no i dawno w Toruniu nie byłem.

Coś takiego znalazłem

http://www.bmwm.beep.pl/zloty/15zlot/15zlot.html

Opublikowano

Michał, byłem w toruniu na majówce. Było naprawdę spoko. Masz 1/4 mili, upalanie gumy itp. Banan na twarzy od samego widoku tylu bawarek w jednym miejscu.

Waldek nie wiem czy to oficjalny zlot czy nie, ale dzisiaj rozmawiałem z kolegą, który od wielu lat śmiga na zloty BMW, powiedział że ten sierpniowy jest co roku i czasem jest na nim więcej ludzi niż na majówce!

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Będzie dobrze, oby kobiety dopisały na zlocie!!! :D

Spokojnie!!! Napewno dopiszą! Trafiają się takie "sztuki", które maja dłuższe obcasy niz ///M pakietowe spojlery :D

mch74 masz argumenty :8)

Nie mówię ani nie, ani tak :) nie pisałem nic w temacie bo do samego piątku nie jestem w stanie określić czy pojadę.

Jeżeli będę jechał to na pewno dam znać i ustawimy się grupą.

Opublikowano
Będziesz mógł "im" zaoferować "swoje" BMW jako schronienie przed deszczem :D W taki sposób bez żadnego bajerowania same będą się pchały Tobie do samochodu :D
Opublikowano
nie bo jeszcze te ślimaki wredne poplamią mi tapicerkę ;) hehehehe

Jak to mówią dobry piernik nie jest zły, byłe nie był zbyt zeschnięty (twardy) :) a w Toruniu chyba pierników nie brakuje i nie będę tego bardziej rozwijał :) także Michał i Waldek mówi się, że jedzie się na kolejny nudny zlot i tyle :mrgreen: a co jak co ale na mpałer zlocie to blacharek napewno nie zabraknie a 335i po chipie wrażenie większe zrobi niż nasze bociany :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

No u mnie to nie przejdzie i jeżeli pojadę to na pewno nie sam... :? Waldek, ze skóry powinno łatwo zejść ;)

Tam będzie tyle empałerów, że nasze standardowe 330/335 to zginą w tym tłumie i nie jedno 316i mperformacne i 318i empałer będzie "lepiej" się prezentowało...

A jeżeli ma padać i mam oglądać płaszcze i parasolki to wole zostać w domu :?

Opublikowano
No u mnie to nie przejdzie i jeżeli pojadę to na pewno nie sam... :? Waldek, ze skóry powinno łatwo zejść ;)

Tam będzie tyle empałerów, że nasze standardowe 330/335 to zginą w tym tłumie i nie jedno 316i mperformacne i 318i empałer będzie "lepiej" się prezentowało...

A jeżeli ma padać i mam oglądać płaszcze i parasolki to wole zostać w domu :?

Michał nie bądź taki skromny, że zginiesz w tłumie. Twoja czerwona skórna napewno zwróci uwagę. Do czerwonych szpilek jak znalazł :) Waldek, Michał dobrze gada. Skóra się nie poplami :lol:

Opublikowano

No wlasnie wiem :mad2: straszny jestem. :mrgreen:

Zobacze moze sie do kogos dokleje na bocznym siedzeniu :mrgreen:

nie mylic z tylnym :mrgreen:

Opublikowano

1. Kacpercio

2. PawełRat ( Pablo mogę Cię zabrać bo chyba sam jadę)

3. Seba BMW klub Warszawa

4.mch74

Możę ustalmy jakąś godzinę wyjazdu i miejsce startu ?!

Opublikowano
Nigdy w Toruniu nie byłem ale z tego co wiem to chyba standardowo mcdonald Łomianki 6:00 ,czekamy max 6:30 na spóżnionych i w drogę, taka moja propozycja