Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ok 1.5 tygodnia jak zapewne wszyscy wiedza odbedzie sie ogolnopolski zlot Bavarek w Toruniu.

Kto sie wybiera ? Milo by bylo leciec na wiecej autek na zlocik.

Mozna by bylo oczywiscie ustalic godzine i miejsce wylotu .

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
liczę że ludzie nie zamulą i się dopiszą, z klubu jak na razie 2 osoby jada więc jest już nas pięciu, niezła frekfencja jak na stolicę :)
Opublikowano
1.Ja lece z Warszawy

2. PawelRat

3. mch74

4. może i ja pojadę. Ostateczna decyzja będzie w okolicach 23.08. Jak coś to nie będę jechał z Warszawy i dołączę do peletonu gdzieś po drodze.

5. Sławek z e90 318i (tej z fajnym wydechem) też ma chęć ale narazie nie wie czy będzie czasowy.

Ludziska, niema co się zastanawiać... Trzeba jechać i już :D

Opublikowano

Jednego mozemy byc pewni. Bedzie wiecej osob posiadajacych ///M niz kiedykolwiek zostalo wyprodukowanych :mrgreen:

Wiec przygotowac sie na spojlery, neony. :mad2: :mrgreen:

Ale mam nadzieje ze to bedzie mniejszosc .

Opublikowano
Będzie dobrze, oby kobiety dopisały na zlocie!!! :D

Spokojnie!!! Napewno dopiszą! Trafiają się takie "sztuki", które maja dłuższe obcasy niz ///M pakietowe spojlery :D

Opublikowano

Coś chętnych na Toruń nie przybywa... :(

Kacpercio a Ty? Sławek?

Opublikowano

Kacpercio a Ty? Sławek?

Na dzień dzisiejszy jadę, ale ostatecznie potwierdzę w czwartek. Ze Sławkiem się nie widziałem także nie wiem.

Ja nie będę jechał z Warszawy a do peletonu najprawdopodobniej dołączę w Płońsku o ile będę jechał :) Będziemy się zdzwaniać

Opublikowano

Kacpercio a Ty? Sławek?

Na dzień dzisiejszy jadę, ale ostatecznie potwierdzę w czwartek. Ze Sławkiem się nie widziałem także nie wiem.

Ja nie będę jechał z Warszawy a do peletonu najprawdopodobniej dołączę w Płońsku o ile będę jechał :) Będziemy się zdzwaniać

Ja pojade jak uda mi sie zmienic rolki i pasek :mad2:

Opublikowano
Ja pojade jak uda mi sie zmienic rolki i pasek :mad2:

Musiałeś popsuć? :)

Ale spoko u mnie w środę będą też grzebać pod maską i wymieniać czujnik położenia wału.

Muszę jeszcze na wszelki wypadek kupić naklejkę Pajoniera, bo z Blaupunktem podobno nie chcą wpuszczać bo siara :mrgreen: żart

PS. Marcin podaj mi na priv kom bo jakoś do ciebie nie mam, a jakby Sołtys nie jechał to nie będzie kontaktu

Opublikowano
Nawet sie do tego nie zabralem a mamy juz srode. Powiem szczerze ze watpie czy polece.
Opublikowano
a ja mam problem z zaworem odpowietrzającym bak, prawdopodobnie on jest do wymiany ale diagnoza trwa, Pablo jak cos to mogę cię zabrac ze sobą ale z tyłu marnie się siedzi :D
Opublikowano
a ja mam problem z zaworem odpowietrzającym bak, prawdopodobnie on jest do wymiany ale diagnoza trwa, Pablo jak cos to mogę cię zabrac ze sobą ale z tyłu marnie się siedzi :D

Byś się wstydził. Jeszcze nie zaproponowałeś mu, czy chce z Tobą chodzić a już go zapraszasz na tylne siedzenie :mrgreen: :)

Nawet sie do tego nie zabralem a mamy juz srode. Powiem szczerze ze watpie czy polece.

No to się zabieraj za naprawy, bo gdzie zapakujemy tego świniaka do upieczenia ? :)

Ktoś się wybiera jeszcze z poza okolic Warszawy na zlot do Torunia?

Opublikowano
Kacpercio Ty zboczeńcu. Ja czekam na odpowiedz kolegi, z klubu na razie nikt więcej się nie wpisał,na sporcie bez tłumów ogólnie marnie, z drugiej strony im mniej mężczyzn tym więcej kobiet dla nas :D