Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję dokładnej mapy Polski do urządzenia którego systemem operacyjnym jest SYMBIAN.Dokładnie chodzi o urządzenie TOMTOM GO 700.

Oczywiście posiadam mapę Polski w tym urządzeniu i w zasadzie nie moge jej niczego zarzucic ale chciałbym mieć w nim mape w stylu AutomapaXL

Znacie jakies mapy pod Symbian ale dokladniejsze od tej ktora zawiera TOMTOM GO 700 ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W ostatnim wydaniu czwartkowych Wysokich Obrotów było coś o mapach Polski na komórkę.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Witam

Ja u siebie w SE P910i zainstalowalem TomTom mobile 5 więc cos takiego dziala napewno pod symbianem.

pod 9500 też widzialem na necie taką mapke.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja twz poszukuje czegos takiego na komorke. Posiadam Nokia N73 z systemem Symbian OS S60 v3 jak ktos ma jakas mape PL lub Europy na ten system lub jakies ciekawe programy to prosze o kontakt. Mile widziany Dekoder VIN czy przelicznik przelozenia :-)

Pozdrawiam

Opublikowano

pewnie ze są mapy - nie ma z tym wiekszego problemu ...

jezeli to telefon to trzeba wgrac odpowiedni program - np MapView gps - i do niego wrzucic skalibrowana mape ...

tom tom mobile tez dziala pod symbianem - pamietajmy ze symbian to jesden z systemow na ktory jest najwiecej aplikacji !

map mozna szykam np na forum MATRAX .

ja osobiscie mam motorole A1000 , maview gps , mape polski i krakowa i wszystko śmiga jak złoto - telefon ma symbiana 6.0

jezeli bedziecie szukac pod symbiana to mozecie probowac wgrywac programy z innych telefonow z symbianem - wazne zeby rozdzielczosc wyswietlacza byla podoba - np do A1000 pasuja programy z se-p900 itp