Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich! Nie dziala mi otwieranie bagażnika z kluczyka. Ściągnołem tą plastikowa obodowe pod ktorą znajduje sie mechanizm zamka wisi tam jakas kostka z kabelkami, wygląda na to , że brakuje jakiegos urządzonka. Ktoś z was wie co to za urządzenie i jak to wygląda? Prosze o pomoc. Pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rozumiem że chodzi o sedana.Tam jest tylko mikrowłącznik(taki mały pstryczek) który jest naciskany przez tą gumę w klamce.Ot cała filozofia.

Edit:

Ups. Chyba źle zrozumiałem twoje pytanie :oops:

Nie usuwam bo może się na coś nada.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Dzięki! u mnie dzieje sie dokladnie to samo brak swiatla w bagazniku i w klapie no i oczywiscie komp wyswietla ze bagażnik jest otwarty. Przewody sprawdzone, sa ok ale tak jak wyżej napisalem zdjolem ta plastikowa obudowe pod ktora znajduje sie caly mechanizm zamka i wisi luzno kostka z przewodami. Wydaje mi sie ze powinna byc do czegos podpieta czyli brakuje jakiegos urzadzenia, pewnie ta brakujaca rzecz odpowiada za otwieranie bagaznika z pilota.Moze ktos wie czego tam brakuje i jak to wyglada? Pozdro