Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I przyszla pora na klocki. Do wyboru ATE lub PAGID ktore sa rekomendowane do Bmw. Co myslicie, w ktore zainwestowac zeby to mialo rece i nogi, no i jak sie nie myle czujnik dokupujemy osobno tak??

Pytanko co do samej wymiany, tylny tloczek musimy wciskac i wkrecac za pomoca specjalnego klucza jak to jest w WV czy jest jakies inne rozwiazanie??

Edytowane przez DAVID85
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I przyszla pora na klocki. Do wyboru ATE lub PAGID ktore sa rekomendowane do Bmw. Co myslicie, w ktore zainwestowac zeby to mialo rece i nogi, no i jak sie nie myle czujnik dokupujemy osobno tak??

Na pierwszy montaż szły Jurid i Textar.

Opublikowano
Nie wiem, ja nigdy tego nie robiłem tego śrubokrętem, są łatwiejsze sposoby. A kolega pewnie pytał czy trzeba wkręcać tłoczek dlatego, że tak sie robi w samochodach z tarczowym hamulcem postojowym i do tego przydaje sie specjalne narzędzie. W e60 jest hamulec postojowy bębnowy.