Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

poniżej link do wyniku zbieżności. Robiłem zawieszenie tylne, po zmianie poduszek samochód pojechał na geometrię i teraz dopiero zauważyłem, że nie wszystko jest super.

Pytanie o czym mogą świadczyć te wyniki ?

Źle coś złożone, wiek i przebieg, a może samochód był "walony"

Jak ktoś ma doświadczenie i pojęcie proszę o komentarz.

http://w963.wrzuta.pl/obraz/6UgABfrXj2j/skan_geo186

Opublikowano
Parametry masz bardzo ładne i w miarę równe. Tylko skąd po skończonej regulacji zmieniły się aż tak kąty pochylenia kół osi tylnej :shock: ? (brak regulacji). Wyglada to tak jakby ktoś przed wydrukiem wyników wyciagnął obciążenie wymagane podczas regulacji :norty:
Opublikowano
Parametry masz bardzo ładne i w miarę równe. Tylko skąd po skończonej regulacji zmieniły się aż tak kąty pochylenia kół osi tylnej :shock: ? (brak regulacji). Wyglada to tak jakby ktoś przed wydrukiem wyników wyciagnął obciążenie wymagane podczas regulacji :norty:

No właśnie mnie to zdziwiło, nie wiedziałem że samochód jest obciążany na czas regulacji. Myślałem, że może jest jakiś krzywy i po regulacji z przodu cały tył się rozjechał, choć nie wydawało mi się to możliwe.

Dzięki za info, trochę się uspokoiłem