Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam e 39 523 i 170 ps chciałbym zwiekszyć moc na ok 200ps jestem z Wojewodztwa Opolskiego .Jezeli ktos sie tym zajmuje prosze o kontakt z góry dziekuje pozdrawiam.
Opublikowano
Załóż kolektor od m50b25, do tego dobry filtr powietrza, ewentualnie jeszcze program i może do 190 dobijesz. Do 200 i więcej będzie n i e o p ł a c a l n e.
Opublikowano
Jeśli mało Ci pod nogą, rozważ sprzedaż auta i zakup 528i albo 530i. Różnica będzie zauważalna (w drugim przypadku - mocno zauważalna), koszty niewspółmiernie niskie w porównaniu z robieniem po swojemu, a i jakość prac (fabryczna) raczej lepsza :)
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Tak jak kolega napisał załozyc kolektor od 2,5 dobra wkładke K&N polecam sam mam ;) splanowac głowice,wypolerowac zawory i gniazda zaworowe next stoczyc lub jak to mowią odciazyc koło zamachowe wyciąc kata załozyc na miejsce sondy tulejke redukcyjna po czym zakrecic sonde-bedzie mniej palił ;)) i dobrze go wystroic!! a nie zrobic program bo program to do diesla turbo i 200km masz gwarantowane i bardzo duzy moment obr. Moje E36 2.0 miało 180km przy zmianach tego typu. Przed przerobkami miało 147,8 Km schamowane. Jest to stosunkowo nie duzy koszt jak za taki efekt :8)