Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam krótkie pytanie. Czy można zmienić klimatronic z potencjometrem na panel z guzikami bez dodatkowych akrobacji ?? Czy w ogóle wchodzi to w gre??

Pozdro.

Opublikowano

Według mnie można tylko po co?

Jak się furka sprawuje? :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Kolego parę minut szukania i wszystko jest opisane i nie potrzeba nowego postu , a tak już o sprawie to spokojnie możesz zmienić jak nie zadziała to zakodować NCS-em (2 minutki) i po sprawie, ale często działa bez potrzeby kodowania. pozdro.......
Opublikowano

Przepraszam za posta ale jakoś nie mogłem się dokopać. Jestem na forum nowy więc jeszcze nie ogarniam do końca. Next time najpierw poszukam. Zmieniać bym chciał bo ten panel który mam jest walnięty. Nagle sam z siebie przerzuca na faranhajtty, albo wywala temperature na maska w górę albo odpala wszystkie guziki naraz jak na choince. Dziwne rzeczy się dzieją.

A fura zaczyna już chodzić elegancko. Kupiłem od typa ze Zwolenia. Na 1 rzut oka malina blacha, felgi 18 styl32, klima, tempomat, czarna papa, elektryczna roleta, fotele- grzane, EDC, PDC, elektyrka kolumny kiery, silnik chodził ok.

Po 3 miesiącach wyszło że koleś jakiś burak totalny i wszystko robił na zamiennikach za 15 z bałuciaka bo zawias przód poszedł do roboty cały, linak od ręcznego urwana w silniku zmiana listwy wtrysków,świec i 4 cewek, przebudowa magistrali gazu zawór- listwa, no generlanie masakra. Wtopiłem w fure z 5 tysięcy na lekko. Jestem wielkim fanem tego modelu no ale za miłość się płaci :)

Teraz jest malina i mam nadzieje że kilka lat pofruwa spokojnie.

Opublikowano

Tak myślałem. Ale z moją też byś miał kapke do roboty. Powychodziło kilka rzeczy jeszcze jakiś czas po twoich oględzinach.

Jak masz jakieś pytanie to wal do mnie. Kompa mogę ci podpiąć itd. Już troszke się na tym znam :P jest za mną kilka nieprzespanych nocy i startych zębów przez usterki i ustereczki.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Będę w kontakcie jak coś, ale warto w te auta inwestować bo odwdzięczają się potem z nawiązką.