Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Planuję kupić dywaniki welurowe do mojego auta, prosiłbym o polecenie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy - zależy mi na wysokiej jakości, bo na oryginał w przyzwoitej cenie raczej nie ma szans? Czy dywaniki z sedana/touringa różnią się od tych z coupe?
Opublikowano
Też właśnie o nich czytałem :) Warto dopłacać 50zł do wersji "Comet" czy lepiej kupić zwykłe? Na allegro są oryginały czy zdarzają się podróbki?
Opublikowano
ja kupiłem ponad rok temu na allegro orginały welury bmw do e46 oczywscie używane tylko ze były w stanie jak nowe w przyzwoitej cenie 100zł za komplet i naprawde az sie zdziwiłem ze były jak nowe jakby były wogole nie uzywane gostek miał duzo kompletów jak pamietam i pisał mi ze jak jezdził do niemiec to wybierał tylko te praktycznie funkiel nówki :P wiec myśle ze jak poszukasz na allegro to znajdziez w przyzwoitej cenie orginały a tylko je sie oplaci kupic bo naparwde wytzrymują duzo :)
Opublikowano

Wiesz spojrze bo nie pamietam czy kupowałem je z opcja kup teraz czy z gosciem sie dogadywałem poza allegro jak co to ci napsize :)

Kurcze lookałem ale tyle rzeczy w jednym okresie wtedy kupowłem nawet z tego co widze to półtora roku temu je chyba nabyłem bo wtedy widze ze mam dzuo róznych zakupow tylko kurcze nie pamietam który kontrahent mi je spylił :(