Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak już "by the way" żaden ze sprzedawców we wszystkich 3 salonach włącznie z tym w którym zamówiłem nie ma wiedzy o nowym Connected Drive ani zielonego pojęcia o co chodzi .....

a wszystko opisane w biuletynach BMW które dostają na biurko :nienie: :nienie: :nienie:

Ale jak wspaniale improwizują , wymyślając różne wyssane z palca historie żeby przypadkiem nie okazało się , że klient ma więcej wiedzy i wie coś lepiej :shock: :shock:

Opublikowano

Faktycznie, to czasem jest zwyczajnie niesmaczne. Idą w zaparte i już. No ale cóż - doświadczenie pokazuje, że prawdziwych fanów BMW, którzy naprawdę posiadają imponującą wiedzę, to należy raczej szukać wśród klientów, a nie pracowników...

Przy okazji - orientuje się ktoś, czy możliwe jest wyłączenie naniesionej siatki dróg i ulic na widoku satelitarnym 3D tak, żeby została sama 'goła' mapa?

Opublikowano

Odbieram w przyszłym tygodniu , ale doszły mnie niepokojące wieści ,iż w Polsce nowy Conected Drive dopiero od wrześniowej prod. :evil: :evil: :evil:

we wszystkich biuletynach jest że od lipcowej produkcji ale może jednak klasyk miał rację mówiąc że " Polska to dziki kraj...." :mad2: :mad2: :mad2:

zobaczymy...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktos odbierajacych f10/f11 we wrzesniu / pazdzierniku odbierajacy w PL samochod z opcja 609 moglby potwierdzic ze dostal juz wersje po znowelizowaniu? zamawialem auto 30 sierpnia, wczoraj probowalem sie upewnic ale uslyszalem wylacnie bredzenie o "zawsze aktualnych mapach" i "szkoleniu za tydzien".

Ktokolwiek?

Opublikowano

Dzisiaj jak czekalem n nodbior auta troche sie pobawilem nowym systemem w f31. roznice raczej male, mapa sie zoomuje ladnie i plynnie. Ale menu z animacjami wydaja mi sie nawet wolniejsze niz stare.

Za to mapy sa opisane jako 2013 next a nie profesional wiec pewnie sa to zupelnie inne zrodla. Nie wiadomo czy bedzie latwo z updatami.

Opublikowano
Dzisiaj jak czekalem n nodbior auta troche sie pobawilem nowym systemem w f31. roznice raczej male, mapa sie zoomuje ladnie i plynnie. Ale menu z animacjami wydaja mi sie nawet wolniejsze niz stare.

Za to mapy sa opisane jako 2013 next a nie profesional wiec pewnie sa to zupelnie inne zrodla. Nie wiadomo czy bedzie latwo z updatami.

No to piękan wydyma, jak menu działa wolniej! Dla pełni szczęścia z wnętrza F10 brakuje mi szybkiej pracy menu - gdyby działało jak iPHONE 4 to by było idealnie. Oczywiście to już czepianie się z mojej strony trochę... :twisted:

George Wind
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nowa navi miala dzialac szybciej niz stara chyba m.in. dzieki szybszemu procesorowi - przynajmniej wg BMW - nie wydaje mi sie, aby bylo inaczej

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

To znaczy wszystko dziala bardzo szybko i plynnie w tej nowej tylko nie jestem pewien czy konieczne sa takie rozbudowane animacje 3d jak wjezdzaja kolejne panele z opcjami, ale moze to sie da jakos wylaczyc. Ja moja f11 ze starym systemem mam dopiero tydzien i i tak w porownaniu z ccc jest to rakieta.

Czy nowe tez bedzie sie tak latwo upgradowalo nie wiadomo? Standartowo sa z ta sama mapa 2013 co ostatni upgrade do poprzedniej generacji "road map premium 2013"