Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I rozumiem, że mamy wyciągnąc swoje szklane kule, spojrzec w nie i powiedziec Ci dlaczego?

Może najpierw podłącz auto pod kompa, posprawdzaj wszystkie ciśnienia na pompach, doładowania, masy powietrza na przepływce, korekcje wtrysków. Zrób z tego najlepiej screeny i wrzuc tutaj i wtedy można się zastanowic. Zadaj sobie też pytanie czy nie tankowałeś ostatnio na jakieś no-name stacji. Wpływ na taką a nie inną V MAX może miec tyle czynników, że ciężko wymagac po tak zadanym pytaniu trafnej diagnozy. Nikt tu nie jest jasnowidzem żeby Ci bez większego wysiłku z Twojej strony podał diagnozę na złotej tacy... :duh:

Pzdr.

Opublikowano
ojejku kolego nie zesraj się czasami spoko nie jestem takim świetnym (profesjonalistą jak Ty<śmiech>)..... wystarczy normalnie powiedzieć a nie rzucać tu takie "Inteligentne pouczenia" przypomnij sobie jak Ty byłeś początkującym.... Pewnie nie umiałeś wlać benzyny do auta, nie mówiąc o tym jak prosiłeś kogoś aby zapiął Ci pasy............ :cool2:
Opublikowano

Człowieku - rzucasz takie pytanie ni przypiął, ni przyłatał i oczekujesz, że na odległośc ktoś Ci to zdiagnozuje i poda rozwiązanie na srebrnej tacy.

Zanim następnym razem wrzucisz takie bezsensowne pytanie (bezsensowne bo nie poparte żadnymi parametrami auta, itp) pytanie to rusz beretem i do pytania dorzuc jeszcze jakieś dane wyjściowe. Chesz pomocy to i pomóż innym podając jak najwięcej danych.

Nie róbmy jaj z pogrzebu i szanujmy się bo niedługo będą tu padały pytania w stylu:

"Panowie w jednej oponie na dole jest flak ale góra opony jest ok. Dlaczego?" :mad2:

Pzdr.

Opublikowano
Jak chcesz jeździć 200km\h to chyba nie jesteś początkującym kierowcą? a jak tak to nie chciałbym Cię spotkać na drodze.Manolito wytłumaczył Ci grzecznie i kulturalnie sugerując że zadajesz głupie pytania :cool2:
Opublikowano

Ja też kiedyś byłem początkującym forumowiczem jednak zadając pytanie ZAWSZE starałem się podac wszystkie możliwe pomocne informacje, żeby łatwiej można było znaleźc usterkę.

Ale sam widzisz bogi - teraz ktoś wrzuci jedno zdanie i my mamy wywróżyc ze szklanych kul... Zwrócisz takiemu uwagę, że zadaje bezsensowne pytania to się pieni jak Vizir w pralce. :duh:

Ehhhhhh - moderatorzy chyba wyjechali na urlopy.

No nic to - trzeba olac temat. A nóż, widelec znajdzie się tu jakiś jasnowidz co znajdzie przyczynę usterki...

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak chcesz jeździć 200km\h

Kolego źle przeczytałeś post.To nie ma jeździć,to ma latać 200 :mrgreen:

A tak na poważnie napraw układ zasilania paliwem,czyli pompa w zbiorniku i zobacz.Jak nie to trza pod komp.

ec2Wze6.jpg