Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie przy hamowaniu nawet przy malych predkosciach przednie kola pulsuja, bylem na stacji diagnostycznej z zawieszeniem wszystko ok , jedynie luzy na tulejach od wahaczy , zmienilem obie na nowe , ale pulsowanie chociaz moze mniejsze to jednak nie ustalo.

i tu pytanie czy przyczyna tego moga byc krzywe tarcze od hamulcow czy cos innego ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mogą, ale nie muszą. W moim przypadku winny był drążek kierowniczy. Warto sprawdzić czy tłoczki hamulcowe nie są zapieczone (czy któraś felga nie nagrzewa się bardziej).

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
a ja proponuje na poczatek sprawdzic śroby w kolach... czy ktoras nie puscila, a potem wywazenie kol. Zdarza sie ze ciezarki spadaja, albo wpadlo sie w dziure i trzeba spradzic czy wszystko ok. A mialem w zime taki przypadek ze snieg mi sie odlozyl na feldze.. co powodowalo bicie kola. Najpierw zacznij od rzeczy najprostrzych
BUNIA :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A ja proponuję poprawić tytuł wątku, bo bez magicznego 320d (strzelam :P) jakoś tak brzydko :norty:

viewtopic.php?f=69&t=117886

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.