Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie ustawiajac temeperature na climatroniku na 16 stopni i dajac tryb AUTO z przednich klapek wieje chłodnym powietrzem(napewno nie jest tak zimne jak byc powinno), a z podszybia i na nogi gorącym. Dodam, że klime nabijałem 2 miechy temu. Wiem że już było kilka takich tematów ale co temat to inne odpowiedzi. Ktoś ma jakieś pomysły???

Pozdrawiam

Sprzedam BMW e46 318ci ze zdjęcia
Opublikowano
a może masz dziurawy zbiorniczek w którym znajduje się freon, podjedź do mechanika niech Ci sprawdzi czy masz pełno freonu w zbiorniczku, jeżeli tak to może tak zwany jeż Ci padł
Opublikowano

jeza wymieniale

m niedawno więc to raczej nie to bo sila nawiewu nie wariuje, dodam ze nie ze wszystkich kratek z przodu wieje z taka sama temperatura. co kratka to powietrze zimniejsze lub cieplejsze.

Opublikowano
a tu gdzie masz kratki od nawiewu te po środku auta masz tam takie pokrętło z kropkami czerwonymi i niebieskimi, jak chcesz zimne to powinieneś przestawić to tak aby trzy niebieski kropki były na środku zrobiłeś tak?
Opublikowano
tak tak kolego az taki niekumaty to nie jestem no nic chyba czeka mnie wizyta w serwisie
Opublikowano
raczej serwis bo jak kupiłem swoją to leciało zimne tylko z lewej kratki i okazało się że było bardzo mało czynnika około 120g tylko.
Opublikowano
Bylem w serwisie i po miesiacu z 750g czynnika ostalo sie 180g, ale nigdzie nie ma śladów wycieku. Dziwna sprawa
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

panowie temat stary jak e46.

zawór płynu chłodzącego przy podgrzewaczu paliwa.

do wymiany/regeneracji.

nowy coś koło tysiaka.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja też szukam powoli bo na lato mam zaślepiony.

z tego co patrzyłem to wszystkie e46 mają taki sam benzyna/diesel?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• 1 miesiąc temu...