Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do nabijania km to e46 jak znalazł, bo zawias prostszy niż w wyższych modelach i dobrze znosi trudy miejskich dziur - można kupić taniej gorszy albo drożej i na dłużej lepszy.

Albo jakieś sensowne e60 530d bo wsiadanie i wysiadanie z tylnej kanapy e46 do najprzyjemniejszych nie należy, o ile interesuje cię walka pasażerów z wsiadaniem i wysiadaniem.

Nie wiem jak sam zniesiesz powrót do ciasnoty po przesiadce z S i E.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pacino niestety nie da rady :wink:

Mikan E zostaje więc nie ma tragedii z rozłąką z komfortem :wink: Przyznam że tak jak jeszcze kilka miesięcy temu auto służyło mi "dla przyjemności" na wycieczki, przejażdżki itp. tak teraz 95% jego użytkowania to dojazdy i wożenie współpracowników... :duh: Oczywiście wszyscy zadowoleni że wożę ich S klasą, jednak dla mnie to żaden interes. Dlatego będę szukał jakiegoś dużego wozidła typu mondeo, aczkolwiek jak ostatnio zerknąłem w jakich cenach stoją poliftowe e39 to może uśmiechnę się w tym kierunku :wink: E60 odpada. Szukałem długo i znalezienie normalnego egzemplarza graniczy z cudem, a jak już bym znalazł to sytuacja byłaby taka sama jak w przypadku S klasy :roll: Pożyjemy zobaczymy :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

P.S. ten wpadł mi w oko:

http://allegro.pl/bmw-535i-prawdziwa-full-opcja-pelen-oryginal-i5732803658.html

Nie mam już napinki na jak najnowszy model. Ostatnio miałem okazję przejechać się kilkoma i wbrew temu co można wyczytać w prasie czy internecie wcale mnie jakoś strasznie nie urzekają, w szczególności dizajnem i jakością wnętrz. Akurat model e39 był pod tym względem bardzo udany i miał coś czego brakuje późniejszym modelom.... był bardzo przytulny w kabinie :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rzeczywiscie te czarne e39 fajnie wyglada i jest bdb wyposażone. E39 to model ponadczasowy moim zdaniem. Moze dawac wiecej przyjemnosci z jazdy niż e60.
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystko zależy co kto lubi :wink: Dla mnie e60 i to nawet na balonowych kołach 16" wydawało się bardzo klockowate :wink: Na chwilę obecną do jakiego auta bym nie wsiadł to i tak będzie mi brakowało komfortu bo akurat w tym temacie S klasa to pierwsza liga. Mogłem wystawić ogłoszenie z miesiąc wcześniej ale nie byłem do końca zdecydowany. Na chwilę obecną dni coraz krótsze, jesienna pogoda, a potencjalni zainteresowani na drugim końcu kraju :|
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Udało sie pozbyc W220?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto chcę sprzedać a nie się go pozbyć :roll: Niestety w naszym kraju 98% rynku to odrzuty z za granicy i trudno sprzedać porządny egzemplarz. Póki co zostaje u mnie. Najprawdopodobniej dokupię sobie kolejne auto na słabsze drogi.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ciągnie widze do dobrego :norty: :cool2:

fajny kolor miala Twoja 320'stka

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Oczywiście 320d :)

Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Tapatalka

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znów BMW chodzi mi po głowie :)

BMW tak ma, sprzedałem e46 kupiłem duzo nowsze i drozsze subaru, swietne auto przyznam, ale stale ciagnęło do BMW. No i kupiłem m5.

Do takich zastosowan jakie w tym wątku opisałes (wozenie pracowników), to kup jakies ladnie utrzymane e39, będzie jak znalazł.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
już się wypisałem z tego układu i śmigam samemu ;) zobaczymy co trafi się ciekawego, póki co śmigam w211 i świetnie się sprawuje
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I jak idzie sprzedaz Mercedesika? Jest popyt na takie auta w Polsce w tej cenie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W podpisie MB jako ex, więc chyba jakoś poszło :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

MB ma już nowego właściciela. Pierwszy oglądający = kupujący. Po zdjęciach chyba widać dlaczego. Cenę jak na polskie warunki otrzymałem bardzo dobrą. Większość dzwoniących to szczerbaci którzy napalają się na suchary. Trafiła się konkretna osoba.

Poszukiwania auta trwają :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziękuję ;) coś ciekawego na pewno się znajdzie :wink: obecnie śmigam W211 E200 Kompressor :cool2:
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jeszcze nie zrobione ;) a tak serio to udało mi się kupić 20 letnie auto w pełni sprawne od sympatycznej właścicielki. Paradoksalnie była to najtańsza/najstarsza opcja w nieporównywalnie lepszym stanie od pozostałych jakie oglądałem. Dodam że nie były to przypadkowe auta, a takie które na podstawie zdjęć rokowały na porządne egzemplarze... niestety to co zastałem na żywo przekroczyło moje wyobrażenia :duh: np migacz na drucie, tłumik topiący zderzak czy inne kwiatki. Ręce opadają :roll: