Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam co sadzicie o lambo doors do e46 coupe? zastanawiam sie nad taka modyfikacja, moze ktos robil? lub chociaz wie ile taki zabieg moglby kosztowac? i czy sa jakies minus? bo wyglad jest miodzio :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tego nie da się uniknąć, spadaja ceny aut i coraz nowsze modele dotyka agro. Trzeba z tym żyć.
Opublikowano
jakie upodlanie? moje autko jest w kompletnej serii w pelnym m-pakiecie i sluzy tylko do przejazdzek weekendowych a moim zdaniem to fajny akcent, chyba kazdy ma prawo miec swoj gust prawda?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W takim razie dedykowany LSD to ok 7000pln. Montaż podobno dość prosty.

A pytałeś o minusy, więc podaliśmy największy, czyli wygląd, który dziś wzbudza ironiczne uśmiechy wśród małolatów przechodzących obok auta (dorosły nawet nie zauważy).

Jeśli ma być fajny akcent, to swojej kompletnej serii zafunduj gwint i konkretną felgę (akurat będzie te 7 tysi, może trochę więcej) i będzie.

Opublikowano
Jesli chodzi o montaz to konieczne jest przeduzenie instalacji elektrycznej dzwi. I wycięcie cześci błotnika aby mógł zmieścić się mechanizm między słupkiem a błotnikiem .Niestety skutek jest taki ze ten błotnik juz nie jest taki sztywny i w razie nacisku (niewielkiego) łatwo go wgnieść
Opublikowano
no powiem wam panowie ze troche mnie zniecheciliscie do tego moda, w felgi nie ma co ingerowac bo sa org 17" m-pakiet. Ogolnie nie ma juz co robic w autku ale ten gwint mnie zainteresowal, mozna by obnizyc bunie ;)