Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W mojej bmw coraz częściej pojawia się problem zawieszającego się kompa. Przestaje działać wtedy wyświetlać zarówno na liczniku jaki i ten koło radia. Nie działa żadna z funkcji co gorsze przestają działać szyba i szyberdach oraz nie działa centralka. czasami wystarczy odłączyć akumulator ale nie zawsze to pomaga i nie mogę nic zrobić przez dłuższy czas. Po za tym bunia działa normalnie odpala jedzie kierunki i światła działają.

Co może być tego przyczyną i czy da się to jakoś naprawić ?

2 sprawa dotyczy świateł mijania a dokładnie ich brak. Poprzedni właściciel podłączył światła mijania do pozycyjnych. Sprawdzałem wtyczki i niestety nie ma w nich prądu. Bezpieczniki są w porządku podejrzewam że może jakiś przekaźnik ale który to i gdzie go szukać ?

Sztuką jest zabić muchę boczną szybą
Opublikowano
Jeśli zawiesiłby Ci się komputer to auto by nie odpaliło. On steruje otwieraniem wtrysków czy zapłonem. Jak nie działają szyby i centralny to zacznij od bezpiecznika 80A, bo on często pęka ze starości. Jeszt w małej odbudowie przy aku. Sprawdź go, może przez to też nie masz zasilania na zegary i OBC.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano

Będę mógł to sprawdzić dopiero w piątek wieczorem pracuję w delegacji i nie mam dostępu do swojej buni :-x .

A sprawa tych świateł gdzie szukać tych prądów

Sztuką jest zabić muchę boczną szybą