Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chcialbym zmienic oswietlenie tablicy rej. a gdzies przemknal mi temat o tym i nie moge znalesc. Mam zwykle zarowki a chcialbym wymienic na biale diodowe. Czy ktos moze doradzic ktore kupic? Bo ponoc nie wszystkie dzialaja. Pozdrawiam
Opublikowano
Oryginalne kup najlepiej, chociaz nie czytalem czy mozna tak po prostu zmienic jak ktos mial zwykle. Dodam ze w aso komplet jest tanszy niz te na allegro.
Opublikowano

Kup ori poliftowe + przejściówke by to podlaczyc :)

to jest nr przejsciowki 61 13 6984758 (taki mi sie wydaje, nie jestem na 100% pewny)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Koledzy czy ktos cos nowego wie w tym temacie. Bo zastanawiam sie nad tymi z allegro, ale one cos za mocna swieca. Niechce zwiesniaczyc jedynki...
Opublikowano
Zdecydownie polecam tylko oryginal. Tak jak pisalem do polifta nie potrzeba nawet przejsciowek.
Opublikowano

Dodam coś od siebie. Żarowki led orginał to jest prawie plug & play :roll: Nie mogę znaleźć, ale było na forum angielskim dokładnie opisane ze zdjęciami montażu. Część wtyczki obcinasz i hula :wink:

Po orginał, leć do serwisu

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)