Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zgadza się jak w m-technik lub zestawie typu kit np z fk i tak szukaj na allegro powinny być i w intercarsie tez tylko podaj wymiary i powinni mieć :D
Opublikowano
Ehh.. dziś się przejadę do intercara i zobaczę co mi powiedzą :) Ale jak ktoś z Was miał/ma takie amortyzatory to piszcie będę wdzięczny za wszelkie info.
Opublikowano
Mam dla Was wieści na temat tych amortyzatorów ! InterCar i jakikolwiek sklep motoryzacyjny nie posiada w sprzedaży odbojników do tego amortyzatora. Wkurzony szukałem w google jakichkolwiek informacji dotyczących serii de carbone. Aż w końcu znalazłem numer do fabryki Delphi i tam pewien miły Pan, kontaktując się z konstruktorem tego sprzętu, powiedział, że ODBOJNIK JEST WEWNĄTRZ AMORTYZATORA ! Tak jest skonstruowany, że nie wymaga zewnętrznego odbojnika. Temat do zamknięcia ! Dziękuję wszystkim za chęć pomocy !
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
Oczywiście, Udało mi się dopasować od innego auta. Leży dobrze, tylko trochę za krótka lecz jak auto usiądzie na amorkach to będzie idealnie leżało. Pozdrawiam.