Skocz do zawartości

[e36] 328i SZUKAM odbojników POMOCY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/75/50/23/2275502304_1

Witam wszystkich.

Posiadam takie amortyzatory i poszukuję do nich odbojników i osłon. Nie mam pojęcia jak ich szukaj i gdzie ! Wręcz błagam o pomoc !

http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/75/50/23/2275502304_1

Pozdrawiam !

Opublikowano
  • Autor
To nie takie łatwe jak mogłoby się wydawać bo amorki mają grubą Lagę ;/
Opublikowano
zgadza się jak w m-technik lub zestawie typu kit np z fk i tak szukaj na allegro powinny być i w intercarsie tez tylko podaj wymiary i powinni mieć :D
Opublikowano
  • Autor
Ehh.. dziś się przejadę do intercara i zobaczę co mi powiedzą :) Ale jak ktoś z Was miał/ma takie amortyzatory to piszcie będę wdzięczny za wszelkie info.
Opublikowano
  • Autor
Mam dla Was wieści na temat tych amortyzatorów ! InterCar i jakikolwiek sklep motoryzacyjny nie posiada w sprzedaży odbojników do tego amortyzatora. Wkurzony szukałem w google jakichkolwiek informacji dotyczących serii de carbone. Aż w końcu znalazłem numer do fabryki Delphi i tam pewien miły Pan, kontaktując się z konstruktorem tego sprzętu, powiedział, że ODBOJNIK JEST WEWNĄTRZ AMORTYZATORA ! Tak jest skonstruowany, że nie wymaga zewnętrznego odbojnika. Temat do zamknięcia ! Dziękuję wszystkim za chęć pomocy !
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ale osłona na to jakaś przychodzi chyba??

PZDR>

Opublikowano
  • Autor
Oczywiście, Udało mi się dopasować od innego auta. Leży dobrze, tylko trochę za krótka lecz jak auto usiądzie na amorkach to będzie idealnie leżało. Pozdrawiam.