Skocz do zawartości

ZASWIECA SIE KONTROLKA ABS I TRAKCJI I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie !!! Ostatnio swoją bmw e38 3.0 v8 , trochę posmigałem , i Na drógi dzień wsiadam w auto , a tu dzieją się cuda Przekręcam kluczyk , kontrolki swiecą tak jak powinny . Uruchamiam auto jest ok , przejade sie i to róznie , włącza się kontrolka trakcji i abs, do tego niezależnie ale jak by na dołki reaguje prędkosciomierz z ekonomizerem , poprostu raz dziala raz nie !!! i jak hamuję to wzrasta mi wskazówka paliwa !!! Mial ktoś podobne cuda ??? Pomózcie , bo nie wiem od czego zacząc !!!
Opublikowano
po 1 w kazdym kole, mysle ze jak zdejmiesz kolo to zauwazysz. bo to bedzie pewnie jedyny kabelek od karoserii do koła (nie liczac lewy tył i prawy przód bo tam jeszcze sa czujniki zuzycia klocków). Chyba na wachaczu jest puszczony na plastikowych zatrzaskach, ale nie jestem pewien. To tyle co wydaje mi się że wiem.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen