Skocz do zawartości

318Ci Godzina w Radiu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !!! Takie proste pytanko jak zrobic by na radiu gdy nie jest załączone pokazywała sie godzina mam najzwyklejsze radio kaseciak reverse wiem ze sie da ale nie wiem jak.
Opublikowano
no wystarczy wylaczyc radio i pokazuje sie godzina sama, musi też byc ustawiona patyczkiem prawym od zegarów.
szukam
Opublikowano
  • Autor
No to u mnie cos nie tak bo nie pokazuje mi nic na radiu jak jest wylączone ;/
Opublikowano
jak nie masz na lewym przycisku pod regulacja glosnosci narysowanego zegarka to chyba sie nie uda
Opublikowano

z moich spostrzeżen wspólna godzina radia i komputera jest możliwa do ustawienia w autach z kierownica wielofunkcyjną gdzie jest sterowanie radiem

inaczej po wyłaczeniu radia nie ma nic na wyswietlaczu

Opublikowano
bzdura :P mam zwykłego kaseciaka i jak wyłącze radio to pokazuje godzine taką samą jak ustawiona w zegarach :) a nie mam kierownicy multifunkcyjnej.
szukam
Opublikowano
na pierwszej pozycji kluczyka zaczyna działac.
szukam
Opublikowano
a chyba mam. To od tego zalezy godzina ?
szukam
Opublikowano
Radio działa też bez kluczyka, ale wyłącza się samo co 10 albo co 15min (nie mierzyłem dokładnie)
Opublikowano
  • Autor
Hehe to ja chyba mam niesamowice najuboższa wersje kaseciaka bo nie mam nawet tego zegarka na przycisku pewnie dlatego mi nie wyswietla godziny w radiu , no nic tak tylko chciałem spytac bo widziałem w innych kaseciakach ze jest wiec myslałem ze mnie tez sie da ale cóz nie ta klasa radia hehehee